netpuppy Skrevet 27. mars #1 Del Skrevet 27. mars Jeg har kjøpt noen sånne dypfryste, panerte scampi fra Rema 1000, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal tilberede dem på best mulig måte... Er det noen som har tips? Vurderer å steke dem i ovnen, eller er det bedre å steke dem i olje? De er stekt, men må gjennomvarmes. Vi har ikke airfryer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 27. mars #2 Del Skrevet 27. mars netpuppy skrev (1 time siden): Jeg har kjøpt noen sånne dypfryste, panerte scampi fra Rema 1000, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal tilberede dem på best mulig måte... Er det noen som har tips? Vurderer å steke dem i ovnen, eller er det bedre å steke dem i olje? De er stekt, men må gjennomvarmes. Vi har ikke airfryer. Jeg ville varmet dem i stekeovn, gjerne med varmluft, siden du ikke har airfryer. Olje er selvfølgelig et alternativ, men jeg syns alltid det er mer arbeid å fritere enn det er å bruke ovn. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhodiola Skrevet 27. mars #3 Del Skrevet 27. mars Tråden er ryddet for tull og svar til slettede innlegg. Rhodiola, adm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå