Gå til innhold

Hvordan tilbereder jeg fryste panerte scampi?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt noen sånne dypfryste, panerte scampi fra Rema 1000, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal tilberede dem på best mulig måte... Er det noen som har tips? 

Vurderer å steke dem i ovnen, eller er det bedre å steke dem i olje? 

De er stekt, men må gjennomvarmes. Vi har ikke airfryer.

Videoannonse
Annonse
Skrevet
netpuppy skrev (1 time siden):

Jeg har kjøpt noen sånne dypfryste, panerte scampi fra Rema 1000, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal tilberede dem på best mulig måte... Er det noen som har tips? 

Vurderer å steke dem i ovnen, eller er det bedre å steke dem i olje? 

De er stekt, men må gjennomvarmes. Vi har ikke airfryer.

Jeg ville varmet dem i stekeovn, gjerne med varmluft, siden du ikke har airfryer. Olje er selvfølgelig et alternativ, men jeg syns alltid det er mer arbeid å fritere enn det er å bruke ovn.

  • Liker 2
Skrevet

Tråden er ryddet for tull og svar til slettede innlegg.

Rhodiola, adm.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...