Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva bruker du for å gi ekstra smak til eggerøre bortsett fra evt gressløk? 😊

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

spisskumen og sennep

Anonymkode: 4d416...0ef

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Gastromat.

Anonymkode: c1717...e2b

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Litt salt, litt pepper, og gressløk. Jeg synes egg smaker godt allerede, så trenger ikke å kamuflere smaken ved å tilsette masse greier. :) 

Anonymkode: 522bf...7a6

  • Liker 6
Skrevet

Tar den av varmen så snart som mulig, synes den smaker bedre når den ikke er gjennomstekt/kokt.

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Salt, pepper, røkt paprika, hvitløk, ost, næringsgjær. 

Anonymkode: b7136...280

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Persille kan en bruke. Litt ramsløk. Paprikapulver, røkt om en liker det. Litt smøreost.

Anonymkode: c3cbf...48f

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

yoghurt, vårløk, salt og pepper

Anonymkode: 5b7c7...bdb

  • Liker 1
Skrevet

Masse smør, og eventuelt litt rømme. 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Salt og evt gressløk. Ikke vits i å ødelegge eggerøre med noe mer enn det.

Anonymkode: 1358f...e36

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Salt og evt gressløk. Ikke vits i å ødelegge eggerøre med noe mer enn det.

Anonymkode: 1358f...e36

Så enig! Eggerøre skal smake eggerøre, ikke alt annet mulig krydder.

Anonymkode: 755ae...178

  • Liker 2
Skrevet

Gressløk, salt og meierismør. Kanskje et pepperdryss, intet annet.

  • Liker 4
Skrevet

Synes purre er godt i eggerøren, og cherrytomater til

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Aromat er det beste!

Anonymkode: f456f...782

AnonymBruker
Skrevet

Salt, pepper, parmesan, gressløk. Ser ikke behov for å prøve noe mer.

Anonymkode: f81ea...52b

  • Liker 1
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Skjærer opp litt fårepølse i små biter og har oppi. 

Anonymkode: 0110f...693

Skrevet
On 3/15/2024 at 12:04 PM, Rotemor said:

Hva bruker du for å gi ekstra smak til eggerøre bortsett fra evt gressløk? 😊

2 egg, 1 dl melk, masse pepper. Stek til alt er godt gjennomstekt

  • Liker 2
Skrevet
Tobias001 skrev (40 minutter siden):

2 egg, 1 dl melk, masse pepper. Stek til alt er godt gjennomstekt

Jeg synes ikke pepper er så godt i eggerøre. 
For øvrig er jeg 50 år, så jeg lurte ikke på hvordan man lager eggerøre😅

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Ikke akkurat krydder, men jeg syns eggerøren blir best om den stekes i en god klatt med meierismør.

Anonymkode: 997ee...f31

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Rotemor skrev (9 timer siden):

Jeg synes ikke pepper er så godt i eggerøre. 
For øvrig er jeg 50 år, så jeg lurte ikke på hvordan man lager eggerøre😅

For et svar i en tråd der mange har tatt seg tid for å gi deg svar på spørsmålet ditt.

Hvor gammel du er sier lite om hverken kunnskap, erfaring, interesse eller evner til matlaging. Det at du i det hele tatt tar for gitt at klassikeren eggerøre skal kunne smaksettes på andre måter og faktisk trenger ekstra smak tyder imidlertid på at du feks ikke vet forskjellen på eggerøre og omelett, ikke lager særlig god eggerøre, eller muligens bruker mye ferdigmat (som er spiket med kunstige tilsetninger for å smake mer). 

Å latterliggjøre brukere som bare prøver å hjelpe deg er utrolig uhøflig. Dermed har vi i dag lært at alder heller ikke er noen garanti mot den slags.

Anonymkode: 1358f...e36

  • Liker 4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...