AnonymBruker Skrevet 13. mars #1 Del Skrevet 13. mars Hei jeg kjøper en hel pose med løk og hvtitløk fra utanlandsk butikken som er i nærheten av der jeg bor. Det har ikke noe mugg når jeg kjøper den jeg oppbevarer løk og hvitløk under bekken men det vokser alltid mugg etter en stund er det noe jeg gjør galt? Hvordan skal man oppbevare løk og hvitløk? Anonymkode: 6ea5b...723 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #2 Del Skrevet 13. mars Sannsynligvis for varmt og ikke tørt nok. Det beste er litt kjøligere og luftig. Kurv eller hengende i kjelleren? Anonymkode: 17142...16c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #3 Del Skrevet 13. mars Under bekken er nok ikke det smarteste. Har du ikke kjøleskap? Anonymkode: cf9a4...e43 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 13. mars #4 Del Skrevet 13. mars Jeg oppbevarer begge deler i kurver i grønnsaksskuffen, har ikke noe problem med mugg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #5 Del Skrevet 14. mars AnonymBruker skrev (18 timer siden): Sannsynligvis for varmt og ikke tørt nok. Det beste er litt kjøligere og luftig. Kurv eller hengende i kjelleren? Anonymkode: 17142...16c Hva mener du med kurv jeg oppbevarer hvitløk oppå kjøkkenbenken og ved siden av komfyren den får mugg etterhvert Anonymkode: 6ea5b...723 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #6 Del Skrevet 14. mars Hvor lenge oppbevarer du de da? Jeg har alltid vanlig løk i kjøleskapet. Hvitløk har jeg bare i en liten krukke. Det blir sikkert for varmt å oppbevare de under benken. Anonymkode: a067a...2ce 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #7 Del Skrevet 14. mars Kutt opp løken og frys den. Enkelt til matlaging, bare å ta frem det du trenger Anonymkode: d2e12...10b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #8 Del Skrevet 14. mars Vi har de i kjøleskapet. Aldri mugg, men etter en stund spirer de. Anonymkode: 2e0d6...10e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #9 Del Skrevet 14. mars Må ha dem i kjøleskapet. Lys og varme (romtemeratur også) gir grobunn for mugg. I kjøleskapet vil de spire om de ikke brukes, men aldri sett dem mugge. Jeg har kun opplevd sjalottløk som "overmoden" og den bare forsvant i skallet. Den var helt hul. Ikke noe mugg engang. Veldig snodig, og nesten fascinerende. Anonymkode: 99310...846 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #10 Del Skrevet 14. mars Løk skal ligge tørt, mørkt og kjølig. Under benken fjerner to av de tre tingen og antagelig delvis den siste da luften ofte er fuktigere en man tror. Anonymkode: 8b154...5a3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ayesh Skrevet 15. mars #11 Del Skrevet 15. mars AnonymBruker skrev (23 timer siden): Kutt opp løken og frys den. Enkelt til matlaging, bare å ta frem det du trenger Anonymkode: d2e12...10b Vil ikke det lukte løk i hele fryseren? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mars #12 Del Skrevet 15. mars AnonymBruker skrev (23 timer siden): Kutt opp løken og frys den. Enkelt til matlaging, bare å ta frem det du trenger Anonymkode: d2e12...10b Jeg vil ikke ha frossen løk Anonymkode: 6ea5b...723 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mars #13 Del Skrevet 15. mars Løk må oppbevares i kjøleskapet.. Ta det ut av eventuell plast Anonymkode: e63dd...504 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå