Gå til innhold

Det gror alltid mugg oppå løken


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei

 

jeg kjøper en hel pose med løk og hvtitløk fra utanlandsk butikken som er i nærheten av der jeg bor. Det har ikke noe mugg når jeg kjøper den

 

jeg oppbevarer løk og hvitløk under bekken men det vokser alltid mugg etter en stund

er det noe jeg gjør galt? Hvordan skal man oppbevare løk og hvitløk?

Anonymkode: 6ea5b...723

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sannsynligvis for varmt og ikke tørt nok. Det beste er litt kjøligere og luftig. Kurv eller hengende i kjelleren?

Anonymkode: 17142...16c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Under bekken er nok ikke det smarteste. Har du ikke kjøleskap?

Anonymkode: cf9a4...e43

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg oppbevarer begge deler i kurver i grønnsaksskuffen, har ikke noe problem med mugg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (18 timer siden):

Sannsynligvis for varmt og ikke tørt nok. Det beste er litt kjøligere og luftig. Kurv eller hengende i kjelleren?

Anonymkode: 17142...16c

Hva mener du med kurv

jeg oppbevarer hvitløk oppå kjøkkenbenken og ved siden av komfyren 

den får mugg etterhvert

Anonymkode: 6ea5b...723

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor lenge oppbevarer du de da? Jeg har alltid vanlig løk i kjøleskapet. Hvitløk har jeg bare i en liten krukke. 

Det blir sikkert for varmt å oppbevare de under benken. 

Anonymkode: a067a...2ce

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kutt opp løken og frys den. Enkelt til matlaging, bare å ta frem det du trenger;)

Anonymkode: d2e12...10b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har de i kjøleskapet. Aldri mugg, men etter en stund spirer de.

Anonymkode: 2e0d6...10e

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må ha dem i kjøleskapet. Lys og varme (romtemeratur også) gir grobunn for mugg. I kjøleskapet vil de spire om de ikke brukes, men aldri sett dem mugge. Jeg har kun opplevd sjalottløk som "overmoden" og den bare forsvant i skallet. Den var helt hul. Ikke noe mugg engang. Veldig snodig, og nesten fascinerende.

Anonymkode: 99310...846

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Løk skal ligge tørt, mørkt og kjølig. Under benken fjerner to av de tre tingen og antagelig delvis den siste da luften ofte er fuktigere en man tror. 

Anonymkode: 8b154...5a3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (23 timer siden):

Kutt opp løken og frys den. Enkelt til matlaging, bare å ta frem det du trenger;)

Anonymkode: d2e12...10b

Vil ikke det lukte løk i hele fryseren?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (23 timer siden):

Kutt opp løken og frys den. Enkelt til matlaging, bare å ta frem det du trenger;)

Anonymkode: d2e12...10b

Jeg vil ikke ha frossen løk

Anonymkode: 6ea5b...723

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Løk må oppbevares i kjøleskapet.. Ta det ut av eventuell plast 

Anonymkode: e63dd...504

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...