Gå til innhold

Halvsteke pizza


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei,

Tenkte å lage pizzadeig (italiensk, tynn bunn) i kveld, men at denne skal spises i morgen. Har lest at deigen blir bedre om den står i kjøleskap over natt, så det er planen. Men, for å gjøre det lettest mulig i morgen når vi har folk, så lurte jeg på å halvsteke bunnene på morgenen og så steke dem ferdig med fyll på kvelden slik at steketiden er kortere.

 

Bør pizzaene stekes med saus eller uten?

Hvordan bør de halvstekte bunnene oppbevares frem til de skal brukes igjen på kvelden?

 

Andre tips til å gjøre dette best mulig?

Anonymkode: 0825d...0ca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag kjøpte jeg pizzabunner på Rema1000, italiensk type. Disse er forstekt uten saus, og skal toppes med saus, ost og fyll før de stekes på 220 grader i 12 minutter.

Ut fra dette tenker jeg at du kan halvsteke de tynne bunnene, avkjøle på rist og legge de oppå hverandre under et kopphåndkle til du skal bruke dem. 

Om dette er rett eller galt vet jeg ikke, men jeg ville gjort det slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...