AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #1 Skrevet 7. mars 2024 Noen som vet hvordan man kan lage tykke vafler som på bensinstasjon, bakeri og kafeer? Vet at bensinstasjone får levert vafler? Men hva med bakeri og kafeer? Kjøper de også ferdige vafler? Eller ferdig røre? Hva er den hemmelige ingrediensen som gjør vaflene tykke og litt "fettete"? 😊 Anonymkode: 515da...48f
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #2 Skrevet 7. mars 2024 Belgiske vafler du mener? Anonymkode: 05af0...e8a 2
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #3 Skrevet 7. mars 2024 Smør og tykk røre, altså ikke for mye melk. Anonymkode: 0a03a...975
Belima Skrevet 7. mars 2024 #4 Skrevet 7. mars 2024 Bruk surmelk, kefir, cultura eller kulturmelk. Prøv det neste gang, 4
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #5 Skrevet 7. mars 2024 Riktig type vaffeljern er første skritt. Anonymkode: c3e0a...23e 1 3
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #6 Skrevet 7. mars 2024 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Belgiske vafler du mener? Anonymkode: 05af0...e8a Nei, "vanlige" vafler. 😊 Anonymkode: 515da...48f
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #7 Skrevet 7. mars 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Noen som vet hvordan man kan lage tykke vafler som på bensinstasjon, bakeri og kafeer? Vet at bensinstasjone får levert vafler? Men hva med bakeri og kafeer? Kjøper de også ferdige vafler? Eller ferdig røre? Hva er den hemmelige ingrediensen som gjør vaflene tykke og litt "fettete"? 😊 Anonymkode: 515da...48f Bensinstasjonene (i hvert fall Circle K) steker vaflene selv. Med røre fra Telemarksrøra. Anonymkode: 42a86...904 1
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #8 Skrevet 7. mars 2024 Belima skrev (2 minutter siden): Bruk surmelk, kefir, cultura eller kulturmelk. Prøv det neste gang, Har prøvd med det. 🤷♀️😊 Anonymkode: 515da...48f
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #9 Skrevet 7. mars 2024 Jeg har godt med rømme i, og lar røren stå minst 1,5 time i kjøleskapet. Anonymkode: 5d987...9d9
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #10 Skrevet 7. mars 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Riktig type vaffeljern er første skritt. Anonymkode: c3e0a...23e Jaha, hvilket jern da? Industrijern? Anonymkode: 515da...48f
Belima Skrevet 7. mars 2024 #11 Skrevet 7. mars 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Har prøvd med det. 🤷♀️😊 Anonymkode: 515da...48f Kan du legge ut oppskriften du bruker da? Lettere å hjelpe deg da.
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #12 Skrevet 7. mars 2024 Jeg har et gammelt vaffeljern med lange tagger, får tykke vafler da fordi det er mer plass, eldgammalt jern fra sikkert 80 tall som i blant tar sikringene, men gir flotte vafler Anonymkode: 2c6d1...0ae 3
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #13 Skrevet 7. mars 2024 Hvorfor vil du ha det? Deigete tjukke vafler er ekkelt 🤮 Anonymkode: c6288...270 2
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #14 Skrevet 7. mars 2024 Noen som vet om bakepulver kan gjøre de tykkere? Anonymkode: acda9...582
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #15 Skrevet 7. mars 2024 Røren skal være skikkelig tykk. Nesten som grøt. Anonymkode: 22e62...c68
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #16 Skrevet 7. mars 2024 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Noen som vet om bakepulver kan gjøre de tykkere? Anonymkode: acda9...582 Pleier å ha bakepulver i vaffelrøra, ja. Gjør du ikke det? Anonymkode: 05af0...e8a 1 2
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #17 Skrevet 7. mars 2024 Belima skrev (14 minutter siden): Kan du legge ut oppskriften du bruker da? Lettere å hjelpe deg da. Nei, altså, jeg bruker ulike oppskrifter, men har forsåvidt ikke forsøkt å få de som de vaflene jeg beskriver. Jeg liker best litt tynne, myke, men samtidig sprø vafler. Men så oppdaget jeg nå at jeg likte de jeg skriver om veldig godt og ville forsøke å finne ut hva som er i de. 😊 Så jeg har ikke forsøkt spesifikt å lage disse, men jeg har brukt kefir osv. før og de vaflene har ikke lignet på de vaflene jeg beskriver. 😊 Anonymkode: 515da...48f 1
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #18 Skrevet 7. mars 2024 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Jaha, hvilket jern da? Industrijern? Anonymkode: 515da...48f Må finne et så dypt vaffeljern som du kan. Vet ikke hvilket merke som har den du er på utgikk etter. Det er dybden, altså lengden på taggene som har noe å si om tykkelsen, og det kan variere fra jern til jern. Anonymkode: c3e0a...23e 1
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2024 #19 Skrevet 7. mars 2024 Bakepulver gir luftige vafler, samme med kremfløte.. Anonymkode: 135eb...e19
Buddhahode Skrevet 7. mars 2024 #20 Skrevet 7. mars 2024 Bruk oppskriften fra Sjømannskirken i København.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå