Gå til innhold

Noe godt


Marie

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

hvitløkpotetstappe

Ta så mange poteter som du tror du trenger og skrell og kutt i biter, og få på kok, bruk minst mulig vann.

Mens de koker opp tar du en helt hvitløk og skreller feddene og har de i lag med potetene mens de koker. Hvitløken blir mild på smak når den koker i lag med potetene.

Når potetene er kokte, sil av og mos alt i lag med en klatt smøt og litt melk eller fløte til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.

Og ha gjerne i masse hakket gressløk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...