Gå til innhold

Sprø eller seig pavlova?


AnonymBruker

Sprø eller seig pavlova?   

14 stemmer

  1. 1. Sprø eller seig pavlova?

    • Sprø
      4
    • Seig
      10


Anbefalte innlegg

Mener du at pavlova bunnen skal være helt sprø eller seig i midten? 😊 🤨 🎂

 

Anonymkode: f1b1e...cc3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den perfekte pavolovaen skal være seig i midten, syns jeg. Den skal i tillegg være dekket med nesten uanstendige mengder frukt og bær. 

Jeg fortrekker vaniljekrem blandet med pisket krem nederst.

Noen ganger hakker jeg mørk sjokolade som jeg blander i marengsen, da pynter jeg med bringebær og raspet mørk sjokolade.

Ja, jeg er glad i pavlova.

  • Liker 2
  • Hjerte 2
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sprø utenpå, seig inni. Ellers er det jo ikke pavlova.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge deler, den skal være sprø utenpå og seig inni om den er laget korrekt 

Anonymkode: 1f0e6...979

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Begge deler, den skal være sprø utenpå og seig inni om den er laget korrekt 

Anonymkode: 1f0e6...979

Men det er jo det ts spør om? Bare at hun sier midten i stedet for inni. Det var da ikke så vanskelig å tenke seg til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sprø utenpå, myk inni. Og veldig høy. Slik man får den i Australia. 

Anonymkode: 6036d...3d1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...