AnonymBruker Skrevet 6. mars #1 Del Skrevet 6. mars Mener du at pavlova bunnen skal være helt sprø eller seig i midten? 😊 🤨 🎂 Anonymkode: f1b1e...cc3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 6. mars #2 Del Skrevet 6. mars Den perfekte pavolovaen skal være seig i midten, syns jeg. Den skal i tillegg være dekket med nesten uanstendige mengder frukt og bær. Jeg fortrekker vaniljekrem blandet med pisket krem nederst. Noen ganger hakker jeg mørk sjokolade som jeg blander i marengsen, da pynter jeg med bringebær og raspet mørk sjokolade. Ja, jeg er glad i pavlova. 2 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedda-78 Skrevet 6. mars #3 Del Skrevet 6. mars Sprø utenpå, seig inni. Ellers er det jo ikke pavlova. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars #4 Del Skrevet 6. mars Begge deler, den skal være sprø utenpå og seig inni om den er laget korrekt Anonymkode: 1f0e6...979 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 6. mars #5 Del Skrevet 6. mars AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Begge deler, den skal være sprø utenpå og seig inni om den er laget korrekt Anonymkode: 1f0e6...979 Men det er jo det ts spør om? Bare at hun sier midten i stedet for inni. Det var da ikke så vanskelig å tenke seg til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #6 Del Skrevet 7. mars Sprø utenpå, myk inni. Og veldig høy. Slik man får den i Australia. Anonymkode: 6036d...3d1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå