AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #1 Del Skrevet 28. februar 2024 Jeg skal bake en ostekake til en konfirmasjon. Jeg har vanligvis pleid å servere denne «som den er», den er uten gelelokk (sitrongele inni ostekremen), og jeg pleier servere den uten pynt oppå til vanlige bursdager og lignende. Nå vil jeg selvsagt pynte den fint, med masse bær på toppen. Spørsmålet er om jeg bør vente med å pynte den til siste øyeblikket før den leveres, i fare for at bærene fort blir for bløte på kaken? Eller går det an å pynte den kvelden før? Noen som pynter ostekake med bær uten at det er gelelokk på, som har erfaring med dette? Anonymkode: 7919b...17b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #2 Del Skrevet 28. februar 2024 Ja pynt samme dagen, bør kan slippe saft og søkke ned i kaka om du gjør det kvelden før, samt at bærene kan bli litt slappe og Anonymkode: 0698a...cec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #3 Del Skrevet 28. februar 2024 Det er veldig godt, og fint, med gelelokk+bær på slik ostekake. Bær rett på kaken blir fort stygt, vil nok blø ut fargesaft. Anonymkode: f1cfa...a9f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #4 Del Skrevet 28. februar 2024 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Det er veldig godt, og fint, med gelelokk+bær på slik ostekake. Bær rett på kaken blir fort stygt, vil nok blø ut fargesaft. Anonymkode: f1cfa...a9f Ikke hvis en gjør det samme dag. Går helt fint. Anonymkode: 0698a...cec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #5 Del Skrevet 28. februar 2024 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Det er veldig godt, og fint, med gelelokk+bær på slik ostekake. Bær rett på kaken blir fort stygt, vil nok blø ut fargesaft. Anonymkode: f1cfa...a9f Syns denne var så fin. Kanskje jeg må teste det i forkant. Anonymkode: 7919b...17b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #6 Del Skrevet 28. februar 2024 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Ikke hvis en gjør det samme dag. Går helt fint. Anonymkode: 0698a...cec Så bra! Kan jo la bærene ligge å tørke godt etter å ha skylt dem, det vil sikkert hjelpe Anonymkode: 7919b...17b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #7 Del Skrevet 28. februar 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Så bra! Kan jo la bærene ligge å tørke godt etter å ha skylt dem, det vil sikkert hjelpe Anonymkode: 7919b...17b Ja du må tørke bærene med tørkepapir også helst, så de er helt tørre når de havner på kaka, bare klapp de med kjøkkenpapir eller noe Anonymkode: 0698a...cec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #8 Del Skrevet 28. februar 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Ja du må tørke bærene med tørkepapir også helst, så de er helt tørre når de havner på kaka, bare klapp de med kjøkkenpapir eller noe Anonymkode: 0698a...cec Takk for tips😊 Anonymkode: 7919b...17b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Candamanda Skrevet 2. mars 2024 #9 Del Skrevet 2. mars 2024 Jeg bruker å vaske bær, legge disse i en boks på toppen av kaketina med lapp om at de er vasket og klar til å legges på toppen av kaka etter ringen er tatt av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2024 #10 Del Skrevet 2. mars 2024 Jeg pyntet en ostekake med bær og pikekyss. Sistnevnte lagde jeg dagen før 👌🏼 Anonymkode: 99517...6b4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. mars 2024 #11 Del Skrevet 2. mars 2024 Bare slenge på noen kjærlighetsfrukt. Anonymkode: 0da41...3bc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kinder Skrevet 2. mars 2024 #12 Del Skrevet 2. mars 2024 Jeg bruker å ta litt av ostemassen og fryse ned i sjokoladeformer, som dette https://slikkepott.no/produkt/silikomart-sjokoladeform-hjerter/ Kan gjerne stavmikse i litt blåbær, jordbær eller lignende bær/frukter i ostemassen for litt farge og smak, før jeg fryser det ned. Når ostemassen er som is, tar jeg de ut og pynter kaken med det sammen med friske bær. Jeg ville nok pyntet kaken samme dag, for sikkerhets skyld. Kjipt om kaken blir ødelagt av bærsaft😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå