AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #1 Del Skrevet 26. februar 2024 Ja, jeg vet det er bare å smake på den, men lurer på om jeg skal gjøre det enkelt og servere glutenfri pasta til alle som kommer på besøk, eller lage vanlig pasta til oss. Anonymkode: 39e98...514 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #2 Del Skrevet 26. februar 2024 Barilla sin glutenfrie smaker som vanlig, ingen vil merke forskjell. Den er i tillegg ganske rimelig. De andre merkene er så som så, og man ser forskjellen. Anonymkode: 5116a...f17 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. februar 2024 #3 Del Skrevet 26. februar 2024 Jeg er enig med AB over her. Barilla glutenfri pasta smaker akkurat som vanlig pasta. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #4 Del Skrevet 26. februar 2024 Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #5 Del Skrevet 26. februar 2024 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 Da kan du ikke ha smakt Barilla sin. Anonymkode: 5116a...f17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #6 Del Skrevet 28. februar 2024 Her hos oss bruker vi kun glutenfri pasta. Ingen merker forskjell selvom det er bare 1 av 5 som egentlig trenger den. Eneste grunn vi har til å lage pasta med gluten er prisen på glutenfri pasta. Anonymkode: eff0c...e1c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #7 Del Skrevet 28. februar 2024 Svigermor har cøliaki og har vært der å spist pasta flere ganger. Merker ikke noe forskjell på smaken og hadde ikke tenkt at det var glutenfri hvis jeg ikke viste det. Anonymkode: c7581...700 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #8 Del Skrevet 28. februar 2024 Barilla sin er god. Jeg synes også de nye typene, som er basert på linser, erter eller kikerter er gode. De er naturlig glutenfrie. Anonymkode: ff355...d08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #9 Del Skrevet 28. februar 2024 AnonymBruker skrev (På 26.2.2024 den 19.13): Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 har du prøvd Barilla sin? den smaker helt normalt Anonymkode: ff355...d08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 3 timer siden #10 Del Skrevet 3 timer siden Jeg har nå prøvd Barilla sin glutenfrie fusilli (skruer). Jeg synes ikke den smaker likt som vanlig med gluten, men det er min smak 😊 Det er en bismak som selv med tomatsaus eller pesto ikke er god. Finnes det andre typer som er verdt å prøve? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #11 Del Skrevet 3 timer siden Goodly på Rema 100 er også veldig god. Anonymkode: 5116a...f17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kålrota Skrevet 3 timer siden #12 Del Skrevet 3 timer siden Jeg har hatt cøliaki i tolv år og har til dags dato ikke funnet noe pasta som ikke smaker vondt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 2 timer siden #13 Del Skrevet 2 timer siden Beste jeg har funnet er å heller gå for bønne/linsepasta, de skal jo være litt annerledes uansett. Ellers har jeg likt dette merket: https://www.vitacost.com/tinkyada-organic-brown-rice-pasta-spirals-gluten-free men nå er det veldig dyrt å handle fra USA og jeg følger heller ikke hvetefri/glutenfri diett, så det er ikke så viktig for meg lengre. Her spises det lite pasta, da vi ikke har det naturlig i rotasjon, men jeg liker godt pasta av belgfrukter, så jeg hadde prøvd det, om en ikke har prøvd det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minienthe Skrevet 15 minutter siden #14 Del Skrevet 15 minutter siden AnonymBruker skrev (3 timer siden): Goodly på Rema 100 er også veldig god. Anonymkode: 5116a...f17 Denne vinner hver eneste smakstest hos oss og. Barilla sin er fæl i forhold. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå