Sneips Skrevet 20. februar #1 Del Skrevet 20. februar Vi elsker komle/ raspeball, og pleier å ha hjortepølse og stekt bacon til, også kålrabistappe. Nå har vi en rest av hjortepølse og litt komlemel i en pose, og jeg fikk en "glup" ide om å prøve å lage kjøttsuppe med den. Tenkte å putte oppi gulrot og kålrabi, pølsen, også lage små "melboller", bare av komlemel. Noen som har prøvd lignende? Jeg har smakt vanlige melboller altså, dette va bare for å bruke opp rester jeg har og for det er gøy å prøve noe nytt 😅 Wish me luck 🤓 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 20. februar #2 Del Skrevet 20. februar Høres vidunderlig ut! Kjøttsuppe med melboller var vanlig søndagsmiddag da jeg vokste opp, i kombinasjon med kjøtt og potet 😅 Mamma hadde egg i røra, men jeg tror ikke det er nødvendig. Komlemel er visst potet-, hvete-, bygg- og havremel? Det vil tilsvare nudler eller gnocchi. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sneips Skrevet 22. februar Forfatter #3 Del Skrevet 22. februar Pringle skrev (På 20.2.2024 den 14.43): Høres vidunderlig ut! Kjøttsuppe med melboller var vanlig søndagsmiddag da jeg vokste opp, i kombinasjon med kjøtt og potet 😅 Mamma hadde egg i røra, men jeg tror ikke det er nødvendig. Komlemel er visst potet-, hvete-, bygg- og havremel? Det vil tilsvare nudler eller gnocchi. Fant litt ulike oppskrifter på melballer ja, med og uten egg Men Stangelands raspeballmel gjorde seg absolutt i suppen 😃 Og veldig lettvint når det er ferdig blandet, bare å mikse med vann 😇 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå