Gå til innhold

Oppbevaring av oppkutta grønnsaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage en rett som krever en del forskjellige grønnsaker, oppkutta. Er det mulig å kutte grønnsaker som løk, hvitløk, selleri, gulrot, potet osv.. dagen før? Hvordan oppbevares det for å holde det ferskest mulig?

Det vil hjelpe mye å få kuttet mest mulig dagen før med tanke på baby, men usikker om grønnsakene tåler det?..

Anonymkode: 282ce...000

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vinskap har fin temperatur for frukt & grønt. Ellers er det skuffer i kjøleskapet som er best egnet.

Anonymkode: 763b0...2d9

Skrevet

Separate tuppevarebokser, eventuelt legge i et vannlake.

Anonymkode: 763b0...2d9

Skrevet

Sellerirot og potet må ligge i vann. Løk og hvitløk må være i tette beholdere, så ikke hele kjøleskapet stinker.

Jeg har noen bokser for matoppbevaring jeg bruker til slikt, det fungerer ganske greit når det bare er en dag. Jeg gjorde dette mye når jeg hadde liten baby, slik at jeg fikk brukt enten pappatid eller morgenluren på forberede middag. 

Anonymkode: 4b0cc...c7b

Skrevet

Alle grønnsaker unntatt løk og hvitløk kan du kutte opp dagen før og legge i vann. Løk og hvitløk kutter du opp rett før tilberedning med mindre du vil ha kjøleskapet og resten av matvarene der ødelagt av lukta.
 

Har dere ikke hatt heimkunnskap/mat og helse på grunnskolen? 

Anonymkode: ac5bc...c30

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...