Gjest gjest 0 Skrevet 29. januar 2006 #1 Del Skrevet 29. januar 2006 (endret) noen som vet hvor lenge loff skal stekes? Jeg har laget loff med hvitløkbrød inni, men jeg aner ikke hvor lenge dette skal steke. Noen som vet? Endret 29. januar 2006 av Vampyra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dagoberta Skrevet 29. januar 2006 #2 Del Skrevet 29. januar 2006 Om du steker på nederste rille på 200 grader, kan du prøve med en 40-45 minutter, tror jeg. Nå kunne vi trengt Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tyr Skrevet 29. januar 2006 #3 Del Skrevet 29. januar 2006 loff med hvitløkbrød inni Hvordan lager du dette da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. januar 2006 #4 Del Skrevet 29. januar 2006 Lurer jeg på og? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 29. januar 2006 #5 Del Skrevet 29. januar 2006 40-45 minutter høres bra ut for loff! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest 0 Skrevet 30. januar 2006 #6 Del Skrevet 30. januar 2006 Jeg lagde en vanlig loffdeig som jeg kjevlet flat. Jeg hadde laget klar hvitløkssmør (smør og hvitløk rørt sammen) som jeg smørte på. Så rullet jeg sammen som en rullekake, dyttet endene under, og penslet med litt egg. Jeg stekte i brødform, men det var ikke så lurt. Stek i langpanne i stedet, for en del av smøret vil renne ut, og i form blir det smørbad i stedet Pass på å ikke smøre smør der rullen slutter, da får man festet den skikkelig. Hvis man lager en litt sterk krydderblanding og har i smøret får man skikkelig godt krydderbrød! Det har jeg laget mange ganger og det smaker nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå