AnonymBruker Skrevet 14. januar #1 Del Skrevet 14. januar Hei! Dere som driver med foodprepp, hvordan regner dere ut hvor mangen kalorier det blir i hver boks?😃 Anonymkode: 78b2f...f8a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #2 Del Skrevet 14. januar AnonymBruker skrev (53 minutter siden): Hei! Dere som driver med foodprepp, hvordan regner dere ut hvor mangen kalorier det blir i hver boks?😃 Anonymkode: 78b2f...f8a Driver ikke med storskala mealprepp, men lager store porsjoner gryteretter og fryser ned. Da regner jeg bare totalen i hele gryta og deler det i antall porsjoner. Veier for å sjekke hvis det er vanskelig på øyemål. Anonymkode: e891b...da8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar #3 Del Skrevet 14. januar Ett måltid i en boks på 600ml. Om det blir for lite suppleres det med brød, salat osv. Apetitten er uansett ikke lik hver dag, så har bare landet på en ca porsjon. Går mye i kyllinggryte, kjøtt/grønnsaksgryte, linsegryte o.l. Anonymkode: a08f6...79e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
anon01 Skrevet 16. januar #4 Del Skrevet 16. januar On 1/14/2024 at 10:25 PM, AnonymBruker said: Hei! Dere som driver med foodprepp, hvordan regner dere ut hvor mangen kalorier det blir i hver boks?😃 Anonymkode: 78b2f...f8a Veier alt som går i hver enkelt matboks 😊 Om jeg lager stor porsjon, så har jeg på forhånd kalkulert næringsinnholdet i hele retten og deretter deler jeg det på antall matbokser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 17. januar #5 Del Skrevet 17. januar Før har jeg regnet på alt, men det gjør jeg ikke nå. Jeg kan veie ting som protein, potet, og fettkilde for å få et overblikk. Passe på at det er nok protein, og se at det er nok karbs også. Jeg er ikke så glad i fett, så hos meg er det ofte viktigere at jeg får nok av det, men samtidig så hender det jeg bruker ting som raskt kan dra opp kaloriene og da veier jeg det. Jeg prøver mer på å ha en god sammensetning av ulike ting. Nå har jeg ørten bokser i kjøleskapet med ulike ting som jeg kan kombinere til et godt sammensatt måltid. Det er det som fungerer best for meg. Mange ulike typer grønnsaker, kokte poteter, og noe protein. Tilsetter gjerne ting som avocado, oliven og sennep i tillegg. Da kan jeg veksle på protein og variere litt sånn. Lager jeg feks lapskaus så passer jeg bare på at porsjonen er passe og fryser ned i boks som passer med hva jeg trenger til ett måltid. Gjør det enkelt for meg selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå