AnonymBruker Skrevet 14. januar 2024 #1 Skrevet 14. januar 2024 Hei! Dere som driver med foodprepp, hvordan regner dere ut hvor mangen kalorier det blir i hver boks?😃 Anonymkode: 78b2f...f8a
AnonymBruker Skrevet 14. januar 2024 #2 Skrevet 14. januar 2024 AnonymBruker skrev (53 minutter siden): Hei! Dere som driver med foodprepp, hvordan regner dere ut hvor mangen kalorier det blir i hver boks?😃 Anonymkode: 78b2f...f8a Driver ikke med storskala mealprepp, men lager store porsjoner gryteretter og fryser ned. Da regner jeg bare totalen i hele gryta og deler det i antall porsjoner. Veier for å sjekke hvis det er vanskelig på øyemål. Anonymkode: e891b...da8
AnonymBruker Skrevet 14. januar 2024 #3 Skrevet 14. januar 2024 Ett måltid i en boks på 600ml. Om det blir for lite suppleres det med brød, salat osv. Apetitten er uansett ikke lik hver dag, så har bare landet på en ca porsjon. Går mye i kyllinggryte, kjøtt/grønnsaksgryte, linsegryte o.l. Anonymkode: a08f6...79e
anon01 Skrevet 16. januar 2024 #4 Skrevet 16. januar 2024 On 1/14/2024 at 10:25 PM, AnonymBruker said: Hei! Dere som driver med foodprepp, hvordan regner dere ut hvor mangen kalorier det blir i hver boks?😃 Anonymkode: 78b2f...f8a Veier alt som går i hver enkelt matboks 😊 Om jeg lager stor porsjon, så har jeg på forhånd kalkulert næringsinnholdet i hele retten og deretter deler jeg det på antall matbokser.
Daisy-love Skrevet 17. januar 2024 #5 Skrevet 17. januar 2024 Før har jeg regnet pÃ¥ alt, men det gjør jeg ikke nÃ¥. Jeg kan veie ting som protein, potet, og fettkilde for Ã¥ fÃ¥ et overblikk. Passe pÃ¥ at det er nok protein, og se at det er nok karbs ogsÃ¥. Jeg er ikke sÃ¥ glad i fett, sÃ¥ hos meg er det ofte viktigere at jeg fÃ¥r nok av det, men samtidig sÃ¥ hender det jeg bruker ting som raskt kan dra opp kaloriene og da veier jeg det.  Jeg prøver mer pÃ¥ Ã¥ ha en god sammensetning av ulike ting. NÃ¥ har jeg ørten bokser i kjøleskapet med ulike ting som jeg kan kombinere til et godt sammensatt mÃ¥ltid. Det er det som fungerer best for meg. Mange ulike typer grønnsaker, kokte poteter, og noe protein. Tilsetter gjerne ting som avocado, oliven og sennep i tillegg. Da kan jeg veksle pÃ¥ protein og variere litt sÃ¥nn.  Lager jeg feks lapskaus sÃ¥ passer jeg bare pÃ¥ at porsjonen er passe og fryser ned i boks som passer med hva jeg trenger til ett mÃ¥ltid. Gjør det enkelt for meg selv.Â
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå