AnonymBruker Skrevet 11. januar 2024 #1 Del Skrevet 11. januar 2024 Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt. Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? Anonymkode: ff3e7...99b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2024 #2 Del Skrevet 11. januar 2024 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt. Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? Anonymkode: ff3e7...99b Jeg vet dessverre ikke, men du får antakelig bedre svar på matforumet. Anonymkode: 15abc...bc9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 12. januar 2024 #3 Del Skrevet 12. januar 2024 Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2024 #4 Del Skrevet 12. januar 2024 2 hours ago, pulverheksa said: Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel. Takk🙂 Anonymkode: ff3e7...99b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå