AnonymBruker Skrevet 11. januar #1 Del Skrevet 11. januar Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt. Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? Anonymkode: ff3e7...99b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. januar #2 Del Skrevet 11. januar AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt. Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? Anonymkode: ff3e7...99b Jeg vet dessverre ikke, men du får antakelig bedre svar på matforumet. Anonymkode: 15abc...bc9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 12. januar #3 Del Skrevet 12. januar Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. januar #4 Del Skrevet 12. januar 2 hours ago, pulverheksa said: Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel. Takk🙂 Anonymkode: ff3e7...99b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå