AnonymBruker Skrevet 11. januar 2024 #1 Skrevet 11. januar 2024 Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt. Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? Anonymkode: ff3e7...99b
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2024 #2 Skrevet 11. januar 2024 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt. Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? Anonymkode: ff3e7...99b Jeg vet dessverre ikke, men du får antakelig bedre svar på matforumet. Anonymkode: 15abc...bc9
pulverheksa Skrevet 12. januar 2024 #3 Skrevet 12. januar 2024 Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel.
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2024 #4 Skrevet 12. januar 2024 2 hours ago, pulverheksa said: Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel. Takk🙂 Anonymkode: ff3e7...99b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå