mockinbird Skrevet 28. januar 2006 #1 Del Skrevet 28. januar 2006 (endret) Skal for første gang ha reinkoteletter til søndagsmiddag. Har leita litt etter oppskrift, men fant kun ut hvordan de kunne grilles. Reinkoteletter ble beskrevet som mørt og magert kjøtt, og de skulle grilles et par minutter på hver side, hvile litt, og serveres. Betyr det at jeg kan steike de litt som biff? Sterk varme, et par minutter på hver side, la hvile, og ferdig? Noen som har erfaring? Endret 28. januar 2006 av mockinbird Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 28. januar 2006 #2 Del Skrevet 28. januar 2006 Ja, stek dem som biff. Ikke stek for lenge, da blir de tørre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mockinbird Skrevet 28. januar 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 28. januar 2006 Takk! Du har jammen peiling på mat, og innenfor alle kategorier... Imponerende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå