AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #1 Skrevet 8. november 2023 Eller blir de ikke noe gode da? Anonymkode: 4d717...e71
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #2 Skrevet 8. november 2023 AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Eller blir de ikke noe gode da? Anonymkode: 4d717...e71 Det er vel bare en fancy sjokoladekake med smørkrem? Eller er det annen type kake? Anonymkode: 41597...42e
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #3 Skrevet 8. november 2023 De går helt fint fryse ja. Anonymkode: ea9bc...0b1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2023 #4 Skrevet 8. november 2023 Det kan hende at kremen svetter eller synker litt sammen ved tining, men de smaker fremdeles veldig fint. Hvis den skal serveres i selskap ville jeg pyntet den etter tining, men å fryse restene går helt fint. Hvis du skal fryse den med pynt bør du sette den i fryseren på et brett el. Så pakker du den forsiktig inn når den er stivfrossen. Da ødelegger du ikke pynten. Jeg pleier å bake sjokoladekake med smørkrem for å ha i fryseren. Da kan jeg ta opp en passe bit når vi får gjester eller vil ha en bit til søndagskaffen. Anonymkode: f5471...753
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå