Arwen Skrevet 27. januar 2006 #1 Del Skrevet 27. januar 2006 Kan man bruke soft oliven i bernaisesaus? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 27. januar 2006 #2 Del Skrevet 27. januar 2006 Jeg gjør det ihvertfall Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 27. januar 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 27. januar 2006 takk, eneste jeg har. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 27. januar 2006 #4 Del Skrevet 27. januar 2006 Hvis du mener posesaus, så går det fint, men er det snakk om å lage den fra bunnen av har jeg en mistanke om den kommer til å "sprekke". Jeg vet imidlertid ikke, siden jeg ikke "tør" å lage ekte bernaise med annet enn smør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 27. januar 2006 Forfatter #5 Del Skrevet 27. januar 2006 Er lat og hjemme alene i dag så det er nok pose ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 27. januar 2006 #6 Del Skrevet 27. januar 2006 Du kan fint bruke margarin i hjemmelaget bernaise også. Det gjør jeg ofte hvis jeg ikke har smør. Det har ingenting å si annet enn for smaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 27. januar 2006 Forfatter #7 Del Skrevet 27. januar 2006 Pleier å bruke margarin jeg faktisk, liker det best. Var desverre tom nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 27. januar 2006 #8 Del Skrevet 27. januar 2006 Nå ble jeg nysgjerring, Arkana! Går det bra selv om det er margarin av den typen som inneholder vegetabilsk olje av forskjellig slag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 27. januar 2006 #9 Del Skrevet 27. januar 2006 Nå ble jeg nysgjerring, Arkana! Går det bra selv om det er margarin av den typen som inneholder vegetabilsk olje av forskjellig slag? ← Vel, jeg bruker bare margarin som kan brukes til steking. Jeg bruker som oftest soft flora, fordi det er det vi pleier å ha. Jeg ville nok ikke brukt brelett eller annen plantemargarin som ikke egner seg til steking. Men for alt jeg vet kan det jo fungere det også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 27. januar 2006 #10 Del Skrevet 27. januar 2006 Jeg bruker også Soft Flora til alt. Eneste smøret som er sånn noenlunde i konsistensen også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 30. januar 2006 #11 Del Skrevet 30. januar 2006 Kan bruke olje også i hjemmelaget "bernaise". Den blir ikke helt autentisk, men pytt pytt, smaken blir jo ikke helt det samme. Hjemmelaget skal i utgangspunktet lages med klaret smør, og det har stort sett de samme egenskapene som olje bortsett fra smaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå