Gå til innhold

Hva ville du hatt


Gjest Gamle Alex

Anbefalte innlegg

Men har hørt at man ADLRI må ha både vann og fløte i.

Ikke spør meg hvorfor. Men fikk streng beskjed om å lage med enten fløte eller vann. En meierikar som sa det, regner med han har peiling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Div typer spekekjøtt (naturlig nok... :))

Ville også overrasket med nubbesild/lubbesild som er speket og tørket sild. Er veldig godt. Kjenner mange som bruker det istedet for spekekjøtt til rømmegrøt.

Som tilbehør ellers ville jeg hatt

Flatbrød både grovt og fint

lefser

eggerøre

rødløk i ringer

potetsalat

div frukt, melon, jordbær, stjernefrukt

rømme evt andre typer dressing

Er det jeg kom på i farten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg blir ikke spekemat det samme uten rømmegrøt. Det vekker herlige barndomsminner :)

Ellers er det veldig godt med.. søren husker ikke navnet, men det er i alle fall poteterbiter i hvit saus til. Blir vel omtrent som dillstuede poteter, uten dill :ler:

ellers må man jo ha:

Eggerøre

Honningmelon

Jordbær

Rødløk

Flatbrød

Lefse

Potetsalat

Rømme

Div typer spekekjøtt ( i alle fall spekeskinke, masse spekeskinke :sikle: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg blir ikke spekemat det samme uten rømmegrøt. Det vekker herlige barndomsminner :)

Rømmegrøt glemte jeg. Det er et must når vi har spekemat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dillstuede poteter- hvordan gjør man det  :sjenert:

Samme måte som gulrotstuing eller kålstuing. Bare at man bruker poteter og selvfølgelig dill :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eggerøre (med både vann og fløte, ja, bare skyt meg, men det er godt!), potetstuing og flatbrød er obligatorisk hos oss. Ellers har vi gjerne spekeskinke, fenalår, diverse pølsegreier, og agurk og tomat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Gamle Alex

Det ble kjempe bra, takk ofr mange tips.

Og ja jeg hadde både Loff :overrasket::frustrert: :hår: , grovt brød og flatbrød.

Loffen ble spist opp, alt flatbrødet er igjen og litt grovt brød

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...