Frøken Labb Skrevet 27. januar 2006 #41 Del Skrevet 27. januar 2006 Men har hørt at man ADLRI må ha både vann og fløte i. Ikke spør meg hvorfor. Men fikk streng beskjed om å lage med enten fløte eller vann. En meierikar som sa det, regner med han har peiling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 27. januar 2006 #42 Del Skrevet 27. januar 2006 Div typer spekekjøtt (naturlig nok... ) Ville også overrasket med nubbesild/lubbesild som er speket og tørket sild. Er veldig godt. Kjenner mange som bruker det istedet for spekekjøtt til rømmegrøt. Som tilbehør ellers ville jeg hatt Flatbrød både grovt og fint lefser eggerøre rødløk i ringer potetsalat div frukt, melon, jordbær, stjernefrukt rømme evt andre typer dressing Er det jeg kom på i farten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 27. januar 2006 #43 Del Skrevet 27. januar 2006 For meg blir ikke spekemat det samme uten rømmegrøt. Det vekker herlige barndomsminner Ellers er det veldig godt med.. søren husker ikke navnet, men det er i alle fall poteterbiter i hvit saus til. Blir vel omtrent som dillstuede poteter, uten dill ellers må man jo ha: Eggerøre Honningmelon Jordbær Rødløk Flatbrød Lefse Potetsalat Rømme Div typer spekekjøtt ( i alle fall spekeskinke, masse spekeskinke ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 27. januar 2006 #44 Del Skrevet 27. januar 2006 For meg blir ikke spekemat det samme uten rømmegrøt. Det vekker herlige barndomsminner ← Rømmegrøt glemte jeg. Det er et must når vi har spekemat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
villemo69 Skrevet 27. januar 2006 #45 Del Skrevet 27. januar 2006 Dillstuede poteter- hvordan gjør man det ← Samme måte som gulrotstuing eller kålstuing. Bare at man bruker poteter og selvfølgelig dill Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Virvel Skrevet 28. januar 2006 #46 Del Skrevet 28. januar 2006 Eggerøre (med både vann og fløte, ja, bare skyt meg, men det er godt!), potetstuing og flatbrød er obligatorisk hos oss. Ellers har vi gjerne spekeskinke, fenalår, diverse pølsegreier, og agurk og tomat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
agbre Skrevet 28. januar 2006 #47 Del Skrevet 28. januar 2006 Ferske fiken er også godt ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gamle Alex Skrevet 30. januar 2006 #48 Del Skrevet 30. januar 2006 Det ble kjempe bra, takk ofr mange tips. Og ja jeg hadde både Loff :hår: , grovt brød og flatbrød. Loffen ble spist opp, alt flatbrødet er igjen og litt grovt brød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå