AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #1 Skrevet 24. oktober 2023 Er vanskelig å høvle osteskiver når osten begynner å bli tynn. Kan jo selvsagt skjære den opp, men blir så tykke skiver. Anonymkode: 0f3b6...7a5
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #2 Skrevet 24. oktober 2023 Viltsaus Anonymkode: f6296...55e 5 1
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #3 Skrevet 24. oktober 2023 Brun saus, lage prim Anonymkode: 2bf95...df5 3
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #4 Skrevet 24. oktober 2023 Jeg pleier å gomle det i meg Anonymkode: 59bc1...deb 1 1
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2023 #5 Skrevet 24. oktober 2023 Dupp, til klubb og dupp om du liker det. Anonymkode: 79755...a29 1
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2023 #6 Skrevet 25. oktober 2023 Skjær et par loffskiver (eller annet brød) og bryt brunosten i biter og legg på. Stek i ovnen eller i en panne til osten smelter, sånn som du gjør med vanlige ostesmørbrød. Spis med kniv og gaffel. Anonymkode: 126db...0b0
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2023 #8 Skrevet 25. oktober 2023 I tillegg til det som er nevnt, lage Prim eller Søst. Min bestemor og oldemor frøys ned brunostskalker for å lage Søst til jul hvert år 🥰 Går dere på tur, så er det godt å ha på eller mellom skiver som så grilles på bål. Eller bare legge en skive på stekepannen, brunost på, legg på lokk til osten har smeltet. Div. sauser er det selvfølgelig også god å bruke litt brunost i. Anonymkode: 6fd6d...6ea
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2023 #9 Skrevet 25. oktober 2023 Skjær i biter og frys de. Kan hives i viltsausen eller viltgryte. Kan også raspes og has i smurning til tynnlefser. Anonymkode: 42920...9a4
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2023 #10 Skrevet 25. oktober 2023 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Møsbrøm! Anonymkode: 87938...040 Lærte noe nytt i natt! Dette har jeg nemlig aldri hørt om. Anonymkode: 126db...0b0
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2023 #11 Skrevet 26. oktober 2023 Jeg deler den da opp i små terninger, slenger det i fryseren og tar opp til saus senere. Anonymkode: aebf2...a40
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2023 #12 Skrevet 26. oktober 2023 Putter det i toastjernet mellom to brødskiver... gjerne litt kanel på 😋 Anonymkode: cd262...a07 1
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2023 #13 Skrevet 26. oktober 2023 Smelt i liten skål og dypp pepperkake hjerter oppi❤️ Anonymkode: 1cd13...f6b 1
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2023 #15 Skrevet 26. oktober 2023 i saus, brunostpanacotta, boller med brunost i . Anonymkode: a4876...342
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2023 #17 Skrevet 27. oktober 2023 Jeg brekker av biter og smelter i havregrøt. Anonymkode: 64773...0d5
Butter Skrevet 27. oktober 2023 #18 Skrevet 27. oktober 2023 (endret) Nå synes jeg det er digg med brunostrester da og spiser det som godteri/ snacks…🙈. Hvis du snur brunosten og begynner å kutte på langsidene etterhvert unngår du forresten «problemet». Ellers: - vafler - viltsaus og brun saus - viltburger - brunostpannacotta - brunostrøfler (ikke prøvd selv, men lest om) - som snacks sammen med en bit mørk sjokolade - brunostis (ikke smakt, men lest om) - også godt sammen med peanøttsmør som en snack - godt med en tjukk bit brunost sammen med smør på kornmo - lomper sammen med smør Endret 27. oktober 2023 av Butter
Butter Skrevet 27. oktober 2023 #19 Skrevet 27. oktober 2023 Kanskje mer enn når du bare har rester, men dette virker jo som tidenes guilty pleasure…: 1
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2023 #20 Skrevet 27. oktober 2023 AnonymBruker skrev (På 26.10.2023 den 0.39): Lærte noe nytt i natt! Dette har jeg nemlig aldri hørt om. Anonymkode: 126db...0b0 Bør prøves! Anonymkode: 87938...040
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå