helt_vanlig_mann Skrevet 21. september 2023 #41 Skrevet 21. september 2023 det er vel svinekjøtt det går mest i tror jeg
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #42 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Vet om ikke det er faren for trikiner Anonymkode: 0f13b...b47 Det er 29 år siden sist det ble oppdaget trikiner i Norge. Så det kan du nok ta helt med ro. Anonymkode: 4709b...f2b 4
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #43 Skrevet 21. september 2023 Spiser bacon, kotelletter og kjøttkaker f.eks. Jeg stoler på at de aller fleste steller godt med sine griser . Er de grelle unntakene som kommer i nyhetene. Ellers kjøper jeg ofte lokalt kjøtt fra utegriser og de vet jeg har verdens beste liv. Anonymkode: bc210...048 2
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #44 Skrevet 21. september 2023 Spiser sånn passe mengder med svin siden jeg ikke lider av religiøse vrangforestillinger eller rare allergier. Anonymkode: 3127a...d71 5
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #45 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Spiser sånn passe mengder med svin siden jeg ikke lider av religiøse vrangforestillinger eller rare allergier. Anonymkode: 3127a...d71 Det er ingen vrangforestillinger i religion, å tro på Gud er helt i tråd med vitenskapen som ateister benekter. Anonymkode: 8ead2...024
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #46 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Er svinekjøtt betennelsesdannende? I tilfelle så hadde jo ontrent hele Norge gått rundt med betennelse i kroppen. Har du link til dokumentasjon. Anonymkode: 4709b...f2b Dette er ikke en studie, men svinekjøtt sies å være betennelsesdannende. Jeg har hatt ME, og jeg hørte det stadig vekk da også. http://www.bjarneosterud.no/2017/10/05/198/ Anonymkode: bc352...e97
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #47 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Dette er ikke en studie, men svinekjøtt sies å være betennelsesdannende. Jeg har hatt ME, og jeg hørte det stadig vekk da også. http://www.bjarneosterud.no/2017/10/05/198/ Anonymkode: bc352...e97 Her også. https://helse-bergen.no/seksjon/revmatologisk-avdeling/Documents/Kost ved bet.revmatisk sykdom_bokmål.pdf Anonymkode: bc352...e97 1
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #48 Skrevet 21. september 2023 For det meste bare som pålegg av typen skinke og leverpostei. Spiser steik i påska og jula, men ellers er det lite. Blir pølser innimellom da, men har gått over til kylling/kalkun de fleste gangene. Anonymkode: b1eed...4fa
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #49 Skrevet 21. september 2023 Ja, det er favorittdyret mitt! Spiser det nesten hver dag, i en eller annen form. Anonymkode: 7e883...9a9 2
Gentleman1980 Skrevet 21. september 2023 #50 Skrevet 21. september 2023 Bacon er fantastisk.. Dersom du spiser svin er muligheten for å ende opp som selvmordsbomber også ekstremt liten
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #51 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Så andre dyr har det bedre? Bodd på grisefarm i Danmark en sommer. Dyra hadde det utmerket. Har sett i melkefjøs i Norge, ikke det jeg ville kalle ett godt liv. Kun de med nye fjøs som er automatisert har det godt av kyr. Hva med kyllinger? Mange dyr blir dårlig behandlet. Man får dra den helt ut og slutte med kjøtt eller tie stil. Anonymkode: 1236e...593 Jeg synes grisenæringen er verst. Grotesk utnyttelse av levende dyr. De blir behandlet som ting uten følelser. Men det er mye som kan forbedres på andre områder også. Helt klart! Jeg spiser ikke noe kjøtt og drikker heller ikke melk, så jeg har ganske god samvittighet Anonymkode: 7d720...4ab 1
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #52 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Jeg spiser det ikke selv da det ikke er en del av kulturen min. Jeg er bare nysgjerrig på i hvilken grad det er en del av det generelle kostholdet og mengde. Om det er hva dere primært spiser av kjøtt. Anonymkode: 9ca29...95d Spiser kun skinke som pålegg, en sjelden gang pølser, ca 1 gang per måned ytre/indrefilet av svin. Spiser fisk og kylling nesten daglig, syns det er mye bedre. Spiser heller fiskeburger enn vanlig burger, osv. Anonymkode: 6a8bc...7f1
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #53 Skrevet 21. september 2023 6 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg synes grisenæringen er verst. Grotesk utnyttelse av levende dyr. De blir behandlet som ting uten følelser. Men det er mye som kan forbedres på andre områder også. Helt klart! Jeg spiser ikke noe kjøtt og drikker heller ikke melk, så jeg har ganske god samvittighet Anonymkode: 7d720...4ab Jeg spiser kjøtt hver dag også har også kjempegod samvittighet. Anonymkode: 7e883...9a9 1 1 1
Illumi Skrevet 21. september 2023 #54 Skrevet 21. september 2023 Spisrr kokt skinke en gang i ny og ne, også ribbe i romjula.
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #55 Skrevet 21. september 2023 Nei, synes det smaker ekkelt. Anonymkode: ea011...00c 1
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #56 Skrevet 21. september 2023 Spiser svin til middag nesten hver uke. Koker mye kraft/suppe på kroker, ofte koteletter, rubbe og skinkestek. Bruker mye bog i ulike gryteretter. I tillegg ulike pølser, bacon, leverpostei mm. Anonymkode: 40395...78d 1
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #57 Skrevet 21. september 2023 Spiser sjeldent svin som hovedprotein til middag, men det blir litt spekeskinker som iberico o.l, samt chorizo pølser som ingrediens i diverse matretter. Og ribbe til jul. Anonymkode: 8b5f9...f2d 1
FrankDrebin Skrevet 21. september 2023 #58 Skrevet 21. september 2023 Oyes, 3-4 ganger i uken, som regel. 1
AnonymBruker Skrevet 22. september 2023 #59 Skrevet 22. september 2023 Jeg spiser relativt lite kjøtt (1-2 ganger i uken til middag, og som pålegg bare en gang i blant), og svin er det jeg spiser minst av. Litt bacon i pastaretter, pølser til middag en sjelden gang, leverpostei og spekeskinke som pålegg til lunsj hvis vi skulle ha det i hus. Ferskt svinekjøtt til middag har vi rett og slett aldri - den ene dagen i uken med rent kjøtt (som regel søndagsmiddagen) går jeg hundre ganger heller for lam, kje (ja, jeg bruker faktisk mye kjekjøtt, ikke bare prater om det på KG ), storfe (mest økologisk kalvekjøtt), kylling (også økologisk), hjort, og noen ganger reinsdyrkjøtt. Alt fra lokale småskalaprodusenter. I julen spiser jeg bare lam (i hvert fall når det gjelder kjøtt) - pinnekjøtt på julaften, og lammerull og røkt lammelår som julepålegg. På vestlandet er det sauen som er juledyret! Anonymkode: d7e6f...807 1
AnonymBruker Skrevet 22. september 2023 #60 Skrevet 22. september 2023 Jeg spiser svært lite svin av etiske årsaker. Jeg er drittlei av at bøndene behandler dyrene sine så dårlig. Har selv vokst opp med griser, og de er skjønne, følsomme dyr. Anonymkode: 4c93f...190 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå