AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #1 Skrevet 21. september 2023 Jeg spiser det ikke selv da det ikke er en del av kulturen min. Jeg er bare nysgjerrig på i hvilken grad det er en del av det generelle kostholdet og mengde. Om det er hva dere primært spiser av kjøtt. Anonymkode: 9ca29...95d
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #2 Skrevet 21. september 2023 Er du jøde? Anonymkode: b70ac...aee
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #3 Skrevet 21. september 2023 Nei, men det går kun på at jeg synes synd på grisen. Var dum å se brennpunkt dokumentaren om Grisens velferd i Norge i 2019. Spiser kun ribbe i juletider, og ellers ett par kilo bacon i året. Fra å være en som spiser gris hver eneste uke, til nå ribbe og litt bacon... Stor forskjell. Anonymkode: 257a5...c2d 7
Honey Dew Skrevet 21. september 2023 #5 Skrevet 21. september 2023 Spiser ikke mye av det, men lager middag av svinekjøtt innimellom. 1
Gjest Huldertøsa Skrevet 21. september 2023 #6 Skrevet 21. september 2023 Ja, jeg spiser mye gris. Liker grisekjøtt best. Bacon nam 😋
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #7 Skrevet 21. september 2023 Ikke så mye. Er nok svinekjøtt vi spiser minst av her i huset. Anonymkode: 8160f...e91
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #8 Skrevet 21. september 2023 Spiser grisekjøtt, på liknlinje med alt annet kjøtt jeg spiser. Ingen som skiller seg mer ut enn det andre. Anonymkode: 1236e...593 1
Gjest BMA Skrevet 21. september 2023 #9 Skrevet 21. september 2023 Spiser minst mulig av mishandlede dyr og særlig ikke svin.
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #10 Skrevet 21. september 2023 spiser bacon innimellom, og så har vel pølser endel grisekjøtt i seg. Men jeg får magetrøbbel av å spise for mye svinekjøtt så jeg spiser aldri koteletter eller svinestek Anonymkode: 32510...72a
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #11 Skrevet 21. september 2023 Svinekjøtt er relativt billig og godt. Er nok det kjøttet jeg spiser mest. Likevel vil jeg gjerne kutte ned mtp dyrevelferden. Anonymkode: 4709b...f2b 2
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #12 Skrevet 21. september 2023 Spiser minst mulig svin, grunnet både dyrevelferd og at det er betennelsesskapende i kroppen - samt smaker dårligere enn både kylling og storfe. Spiser kun kalkunbacon eller kyllingbacon, og ribbe kun til jul. Pølser er en større utfordring da svinepølser smaker bedre enn kylling/kalkunpølser, men det er sjelden jeg spiser pøler..... Anonymkode: 53a04...06f 1 2
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #13 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (25 minutter siden): Spiser minst mulig svin, grunnet "..." det er betennelsesskapende i kroppen Anonymkode: 53a04...06f Er svinekjøtt betennelsesdannende? I tilfelle så hadde jo ontrent hele Norge gått rundt med betennelse i kroppen. Har du link til dokumentasjon. Anonymkode: 4709b...f2b 1
Brunello Skrevet 21. september 2023 #14 Skrevet 21. september 2023 Spiser ribbe til jul, pølser av og til og en del skinker. Både kokt, røkt og spelet.
Kratt_ Skrevet 21. september 2023 #15 Skrevet 21. september 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Nei, men det går kun på at jeg synes synd på grisen. Var dum å se brennpunkt dokumentaren om Grisens velferd i Norge i 2019. Spiser kun ribbe i juletider, og ellers ett par kilo bacon i året. Fra å være en som spiser gris hver eneste uke, til nå ribbe og litt bacon... Stor forskjell. Anonymkode: 257a5...c2d Syns du ikke synd på grisen i juletider? 6 1
Phoenix Heart Skrevet 21. september 2023 #16 Skrevet 21. september 2023 Nei, liker ikke smaken. Så tar bare litt om jeg får det servert på besøk.
Kalikalinka Skrevet 21. september 2023 #17 Skrevet 21. september 2023 Spiser så lite jeg kan fordi det erfaringsmessig påvirker musklene mine negativt (får verking). Men elsker bacon, chorizo, siliana salami og kombinasjonen ost og skinke 😍 Utover det synes jeg for det meste at storfe- og kyllingkjøtt smaker bedre. Har også fått med meg at dyrevelferden ikke er på topp. Burde egentlig kutte svin (og laks) helt ut sånn sett. 2
Tomas77 Skrevet 21. september 2023 #18 Skrevet 21. september 2023 Alt blir bedre med bacon. I tillegg går det en del i pølser (Lincolnshire, Cumberland, chorizo, salami og salsiccia) Dansk salami og leverpostei til ungene Svinestek en del søndager gjerne med sweet & sour pork av restene. Legg til pepperoni på pizza og spekeskinke som snacks så blir det rn del ja. 1
AnonymBruker Skrevet 21. september 2023 #20 Skrevet 21. september 2023 Spiser altfor lite svin. Svin har en veldig god aminosyre sammensetning for oss mennesker. Takk for du minnet meg på svin! Anonymkode: fa6a3...79d 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå