AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #1 Del Skrevet 17. august 2023 Har en stangselleri til overs og trenger forslag til noe spennende og nytt å bruke den til? Hva bruker du selleri til? Anonymkode: 33f67...0cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #2 Del Skrevet 17. august 2023 Bruker det i lasagne og bolognese, men det er jo ikke så veldig spennende. Anonymkode: 8c4a2...579 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #3 Del Skrevet 17. august 2023 Kanskje prøve å ovnsbake den? https://www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/ovnsbakt-stangselleri,2016406 Anonymkode: 72385...b88 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #4 Del Skrevet 17. august 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Bruker det i lasagne og bolognese, men det er jo ikke så veldig spennende. Anonymkode: 8c4a2...579 Det er et forslag hvertfall. Takk Anonymkode: 33f67...0cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #5 Del Skrevet 17. august 2023 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Har en stangselleri til overs og trenger forslag til noe spennende og nytt å bruke den til? Hva bruker du selleri til? Anonymkode: 33f67...0cb Du kan jo spørre om tips her også. 😉 Anonymkode: 08784...5b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #6 Del Skrevet 17. august 2023 Jeg pleier å skjære i biter og fryse dem. Så ha oppi kjøttsaus og gryter. Trenger ikke å tine før bruk Anonymkode: ca354...f4d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #7 Del Skrevet 17. august 2023 Smør den med blåmuggost eller en kremost, sleng på et par valnøtter og spis 😊 Anonymkode: 67d14...86c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #8 Del Skrevet 17. august 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg pleier å skjære i biter og fryse dem. Så ha oppi kjøttsaus og gryter. Trenger ikke å tine før bruk Anonymkode: ca354...f4d Så det går greit å fryse? Du forveller ikke? Anonymkode: 33f67...0cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #9 Del Skrevet 17. august 2023 AnonymBruker skrev (57 minutter siden): Smør den med blåmuggost eller en kremost, sleng på et par valnøtter og spis 😊 Anonymkode: 67d14...86c Det blir ikke helt noe jeg liker dessverre. Anonymkode: 33f67...0cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #10 Del Skrevet 17. august 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Har en stangselleri til overs og trenger forslag til noe spennende og nytt å bruke den til? Hva bruker du selleri til? Anonymkode: 33f67...0cb Syltet stangselleri 🤩 Resten av stangselleribunten 4 dl vann 1 dl sukker 2 ss hvitvinseddik (vanlig edikk kan brukes) 1 liten ss gule sennepsfrø 1 ts sorte pepperkorn 1 ts salt Kutt stangsellerien i passe store biter, og legg dem i glasset. Kok opp alle ingrediensene, og hell laken over på glasset med stangselleribitene. Avkjøl i romtemperatur. Nå er den syltede stangsellerien ferdig. Du kan snackse på den, eller sette den til oppbevaring i kjøleskapet. Anonymkode: b9c2d...d4f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2023 #11 Del Skrevet 17. august 2023 Bolognese eller grønnsakssuppe Anonymkode: bdfec...2b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2023 #12 Del Skrevet 18. august 2023 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Så det går greit å fryse? Du forveller ikke? Anonymkode: 33f67...0cb Ja, det går helt fint å fryse. Anonymkode: 8c4a2...579 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2023 #13 Del Skrevet 18. august 2023 Småhakket fungerer det veldig fint i dumplings. Lurt å skvise ut vannet før du blander det i kjøttdeigen. Anonymkode: d93cc...5fe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2023 #14 Del Skrevet 18. august 2023 Minestrone: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/classic-minestrone-soup Bare ta i mer enn oppskriften sier. The River Café bruker også ofte selleristang i risottoene sine, som her: https://www.recipesecrets.net/t/river-cafe-s-spinach-risotto-with-taleggio/296429 Anonymkode: 3a71e...c6c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2023 #15 Del Skrevet 18. august 2023 Her klikket jeg meg inn og trodde at dette var en sextråd… Anonymkode: b2c5a...d37 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2023 #16 Del Skrevet 18. august 2023 11 hours ago, AnonymBruker said: Så det går greit å fryse? Du forveller ikke? Anonymkode: 33f67...0cb Nei, trenger ikke. De blir litt mer vasne etter frysing, men i gryte gjør det ingenting. 44 minutter siden, AnonymBruker said: Her klikket jeg meg inn og trodde at dette var en sextråd… Anonymkode: b2c5a...d37 Hehe. Rillete - for her pleasure Anonymkode: ca354...f4d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elle Melle Skrevet 18. august 2023 #17 Del Skrevet 18. august 2023 Jeg bruker det i tunfisksalat, i waldorfsalat, i tomatsaus og i coleslaw og råkostsalat. Og i kalkunstuffing, men det er jo ikke akkurat noe man bare plutselig lager seg 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2023 #18 Del Skrevet 18. august 2023 Rå revet, i salat eller som råkost sammen med andre revne grønnsaker. Supper og gryteretter av alle mulige slags. Knasker, gjerne med en dip. Anonymkode: 79f80...16b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 18. august 2023 #19 Del Skrevet 18. august 2023 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Her klikket jeg meg inn og trodde at dette var en sextråd… Anonymkode: b2c5a...d37 Når ble stangselleri sexrelatert? 😂 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå