AnonymBruker Skrevet 5. august 2023 #1 Skrevet 5. august 2023 Dere som er glad i spekesild; Hvilket tilbehør har dere? Jeg er på jakt etter gode ideer. Blir litt ensformig med kun å servere poteter, løk, rødbeter og kålstuing hver gang vi skal ha denne silden til middag. Anonymkode: 3c338...e34 1
AnonymBruker Skrevet 5. august 2023 #2 Skrevet 5. august 2023 Samme som deg, minus kålstuing. Har i tillegg flatbrød. Anonymkode: 03543...2bd
enkefru Skrevet 5. august 2023 #3 Skrevet 5. august 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Samme som deg, minus kålstuing. Har i tillegg flatbrød. Anonymkode: 03543...2bd Samme her, minus kålruing og flatbrød, har smør
AnonymBruker Skrevet 7. august 2023 #5 Skrevet 7. august 2023 Rødløk, rødbet, kokte nypoteter, godt smør, flatbrød, kålrabistappe og rømme. Kan variere med stuede poteter, lefse, kokt egg, grønnsakstuing… Anonymkode: 43eca...35e 1 1
CrazyCatLady2500 Skrevet 7. august 2023 #6 Skrevet 7. august 2023 Flatbrød, setersmør, rå løk, hermetiske rødbeter og kokt potet. 😋
AnonymBruker Skrevet 8. august 2023 #7 Skrevet 8. august 2023 Variere, men poteter eller potetmos, hardkokte egg eller eggerøre, rå løk/rødløk/purre/gressløk, sylta rødbeter, kålstuing, rømme, flatbrød, smør. Anonymkode: 70bed...9fc
AnonymBruker Skrevet 8. august 2023 #8 Skrevet 8. august 2023 Det blir den klassiske sildetallerken her altså. Kokte poteter, hardkokte egg, rødbeter, rømme og vårløk eller rødløk. Flatbrød ved siden av om vi har. Anonymkode: 5343b...1a8
AnonymBruker Skrevet 8. august 2023 #9 Skrevet 8. august 2023 Jeg er vant med kålrabistappe, kokte poteter, rødbeter og rå løk. Anonymkode: e6fbf...fbb 1
AnonymBruker Skrevet 9. august 2023 #10 Skrevet 9. august 2023 Utvannet spekesild og kokte poteter og flatbrød ... Anonymkode: f7b92...256
Undermann Skrevet 9. desember 2023 #11 Skrevet 9. desember 2023 (endret) Skal spekesildfile-er ikke kokes eller stekes, bare spises sånn som de er? Står ikke på pakken og fant ikke noe om det når jeg søkte. Står bare den skal vannes ut 2 til 5 timer. Endret 9. desember 2023 av Undermann
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2023 #12 Skrevet 9. desember 2023 Man må ha melkesuppe til sild ! Anonymkode: 7e19f...596
Undermann Skrevet 9. desember 2023 #13 Skrevet 9. desember 2023 Undermann skrev (1 time siden): Skal spekesildfile-er ikke kokes eller stekes, bare spises sånn som de er? Står ikke på pakken og fant ikke noe om det når jeg søkte. Står bare den skal vannes ut 2 til 5 timer. Håper på et svar her, skal ha de i dag. Sikkert veldig dumt spørsmål, så jeg tør ikke spørre noen live.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2023 #14 Skrevet 9. desember 2023 Ja, de skal spises som de er. Anonymkode: 9e7de...9ee 1
Undermann Skrevet 9. desember 2023 #15 Skrevet 9. desember 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Ja, de skal spises som de er. Anonymkode: 9e7de...9ee Mange takk 🙂
Rødstrupa Skrevet 9. desember 2023 #16 Skrevet 9. desember 2023 AnonymBruker skrev (På 5.8.2023 den 18.58): Dere som er glad i spekesild; Hvilket tilbehør har dere? Jeg er på jakt etter gode ideer. Blir litt ensformig med kun å servere poteter, løk, rødbeter og kålstuing hver gang vi skal ha denne silden til middag. Anonymkode: 3c338...e34 Rugbrød, hakket rødløk, øl & akevitt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå