Gå til innhold

Lite lokale (restaurant) i Oslo


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi skal feire et lite bryllup i Oslo eller nært til neste år og trenger tips til lokale. Vi blir kun foreldre og søsken med barn, så ikke mange i det hele tatt, men vi blir ganske mange barn, seks til sammen i alderen 1-7 år. Feiringen skal foregå på dagtid. 

Vi ønsker et lite lokale/chambre separee, med «alt» inkludert av mat og sånn, så vi kun trenger å forholde oss til en aktør, altså kan det gjerne være en restaurant med privat rom, da de fleste selskapslokaler blir litt for store. Vi ønsker heller ikke å pynte selv eller rydde/vaske etterpå slik man gjerne gjør i tradisjonelle selskapslokaler. 

Det vi derimot gjerne ønsker er muligheten til å kunne gå ut/egen inngang og at uteområdet er sånn at barna kan leke litt, så de slipper å bli utålmodige, altså er store deler av indre by utelukket, med mindre noen vet av en perle som ligger i en park eller har hyggelig bakgård etc. 

Har sett litt på Grefsenkollen og et av de mindre rommene der som et ok alternativ, men ønsker gjerne flere innspill dersom noen vet om noe som kan passe oss. 

Takker for alle svar

Anonymkode: e477a...00b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...