AnonymBruker Skrevet 26. juni 2023 #1 Skrevet 26. juni 2023 Hadde en venn på snapchat, han må ha fjernet meg for plutselig ble det stille derfra så jeg trykket på navnet hans og så det ikke lenger kom opp antall snapper sendt. Tenkte ikke mer over det før det i dag stod at jeg følger han, og storyen hans dukket opp på min feed. Er dette noe som har skjedd automatisk og får han beskjed om det? Fjernet han umiddelbart men utrolig flaut hvis han tror jeg har trykket følg som en stalker etter han har fjernet meg Anonymkode: d21e0...101
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2023 #2 Skrevet 26. juni 2023 Har personen offentlig story? Du blir trolig automatisk følger av den offentlige storyen, om du ikke har fjernet han som venn, men han har fjernet deg. Anonymkode: 26376...144
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2023 #3 Skrevet 26. juni 2023 4 minutter siden, AnonymBruker said: Har personen offentlig story? Du blir trolig automatisk følger av den offentlige storyen, om du ikke har fjernet han som venn, men han har fjernet deg. Anonymkode: 26376...144 Takk for svar! Vet ikke om han har offentlig story, han lå under «subscribed» ved siden av en nyhetsside jeg følger, men har ikke fulgt han (med vilje). Ble veldig flau nå. Kan jo håpe det skjedde automatisk da han fjernet meg men har ikke skjedd med andre som har fjernet meg før Anonymkode: d21e0...101
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2023 #4 Skrevet 26. juni 2023 1 hour ago, AnonymBruker said: Takk for svar! Vet ikke om han har offentlig story, han lå under «subscribed» ved siden av en nyhetsside jeg følger, men har ikke fulgt han (med vilje). Ble veldig flau nå. Kan jo håpe det skjedde automatisk da han fjernet meg men har ikke skjedd med andre som har fjernet meg før Anonymkode: d21e0...101 Om han har offentlig story, altså at storyen er tilgjengelig for alle uten at man er venner, så blir man "subscribed". Det skjer ikke med de vanlige vennene dine som fjerner deg, om de ikke har offentlig story. Anonymkode: 26376...144
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2023 #5 Skrevet 26. juni 2023 2 hours ago, AnonymBruker said: Om han har offentlig story, altså at storyen er tilgjengelig for alle uten at man er venner, så blir man "subscribed". Det skjer ikke med de vanlige vennene dine som fjerner deg, om de ikke har offentlig story. Anonymkode: 26376...144 👍🏻 Da håper jeg det er det som har skjedd. Kjipt nok å se at man er slettet om man skal fremstå gal å følge vedkommende etterpå på toppen 😅 Så ikke på storyen, bare slettet han umiddelbart og nå kan jeg ikke lenger se han i lista som jeg kunne før selv om han hadde slettet meg Anonymkode: d21e0...101
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå