Gå til innhold

Pavlova- marengs bunn fra Rema 1000?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Kan jeg bruke den hvite marengsbunnen med marengs topper oppå fra Rema til å lage pavlova? Eller blir  den for  lav?

 

Anonymkode: 9895d...9ef

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Den er flat og tørr. Ordentlig pavlova skal være litt skummet inni. Hvorfor ikke lage selv?

Anonymkode: b3664...abb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Nei, nei, NEI… Pavlova skal lages fra bunnen av! Med eggekrem under pusket krem. Med masse friske bær på toppen. Ferdig bunn smaker mildt sagt «ikke godt»… 

Anonymkode: 0c4e1...452

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Nei, nei, NEI… Pavlova skal lages fra bunnen av! Med eggekrem under pusket krem. Med masse friske bær på toppen. Ferdig bunn smaker mildt sagt «ikke godt»… 

Anonymkode: 0c4e1...452

Pavlova smaker ikke godt generelt. Sukker, sukker, sukker, sunt sukkerlag

Anonymkode: d1452...aea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Da går jeg for hjemmelaget marengsbunn i stedefor 😊

Anonymkode: 9895d...9ef

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...