AnonymBruker Skrevet 11. mai #1 Del Skrevet 11. mai Kan jeg bruke den hvite marengsbunnen med marengs topper oppå fra Rema til å lage pavlova? Eller blir den for lav? Anonymkode: 9895d...9ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai #2 Del Skrevet 11. mai Den er flat og tørr. Ordentlig pavlova skal være litt skummet inni. Hvorfor ikke lage selv? Anonymkode: b3664...abb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai #3 Del Skrevet 11. mai Klart du kan 🥰 Anonymkode: 05025...807 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai #4 Del Skrevet 11. mai Nei, nei, NEI… Pavlova skal lages fra bunnen av! Med eggekrem under pusket krem. Med masse friske bær på toppen. Ferdig bunn smaker mildt sagt «ikke godt»… Anonymkode: 0c4e1...452 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai #5 Del Skrevet 11. mai AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Nei, nei, NEI… Pavlova skal lages fra bunnen av! Med eggekrem under pusket krem. Med masse friske bær på toppen. Ferdig bunn smaker mildt sagt «ikke godt»… Anonymkode: 0c4e1...452 Pavlova smaker ikke godt generelt. Sukker, sukker, sukker, sunt sukkerlag Anonymkode: d1452...aea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai #6 Del Skrevet 11. mai Da går jeg for hjemmelaget marengsbunn i stedefor 😊 Anonymkode: 9895d...9ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå