AnonymBruker Skrevet 26. januar #21 Del Skrevet 26. januar AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Ja, det er frivillig å kommentere. Og jeg valgte å kommentere. Fordi du har nå mast i nesten to år (!) om dette, selv når du har fått svar. Anonymkode: f5185...059 Jeg har enda ikke fått svar om et krydder som er som spagetti krydder nei, det er opp til meg om jeg har fått svar på spørsmålet mitt. Ha en god dag 👐🏻 Anonymkode: 6d292...061 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. januar #22 Del Skrevet 26. januar AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg har enda ikke fått svar om et krydder som er som spagetti krydder nei, det er opp til meg om jeg har fått svar på spørsmålet mitt. Ha en god dag 👐🏻 Anonymkode: 6d292...061 Og når du ikke har fått svar på det på to år, så bør det fortelle deg at lenken med ingredienser er det nærmeste du kommer. Anonymkode: f5185...059 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. januar #23 Del Skrevet 26. januar AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Og når du ikke har fått svar på det på to år, så bør det fortelle deg at lenken med ingredienser er det nærmeste du kommer. Anonymkode: f5185...059 Jeg fortsetter i håp om å finne ett. Anonymkode: 6d292...061 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. januar #24 Del Skrevet 26. januar AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Gastromat er jo en klassiker, men neppe den riktige. 😋 Anonymkode: 58844...73c God til pizza da 😄 Anonymkode: 6d292...061 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. januar #25 Del Skrevet 26. januar 1 ss tørket oregano 1 ss tørket basilikum 1 ss hvitløkspulver (eller 1 fedd fersk hvitløk, finhakket) 1 ts løkpulver 1 ts sukker (for å balansere syren i tomatene) 1/2 ts chiliflak (kan justeres etter hvor sterk du ønsker det) 1/2 ts paprikapulver (for litt røykaktig smak) 1/2 ts timian (kan være valgfritt, men det gir en fin kompleksitet) 1/2 ts svart pepper 1/2 ts salt (juster etter smak) Anonymkode: b84d6...38f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå