AnonymBruker Skrevet 14. april 2023 #1 Skrevet 14. april 2023 Kjøpte kylling i går ca kl 15. I sted oppdaget jeg at jeg hadde glemt å fryse den (går ut på dato i dag). Lå i pose i gangen sammen med en pose fryste grønnsaker (den er tint i løpet av natten). La kyllingen i frys nå. Kan den spises senere, eller er ikke det lurt? Anonymkode: ab39c...21c
Viktualia Skrevet 14. april 2023 #2 Skrevet 14. april 2023 Hvis pakken kjentes kald har det nok gått greit. Spørs jo litt på hvor kaldt det er i gangen din, og om de frosne grønnsakene har bidratt til å holde temperaturen nede. 1 2
AnonymBruker Skrevet 14. april 2023 #3 Skrevet 14. april 2023 Jeg hadde nok i utgangspunktet vært skeptisk, men hadde lukta på den først. Om lukten er grei, hadde jeg nok brukt den ja Anonymkode: 54396...314 2
AnonymBruker Skrevet 14. april 2023 #5 Skrevet 14. april 2023 Kommer an på hvor varm den var når du la den i fryseren... hadde den kjøleskap temperatur? Anonymkode: a0993...a0f 1 1
AnonymBruker Skrevet 14. april 2023 #6 Skrevet 14. april 2023 Det hadde jeg slengt. Anonymkode: a8612...f48
H a n n e Skrevet 14. april 2023 #7 Skrevet 14. april 2023 Den hadde jeg ikke tatt sjansen på å spise.
Phoenix Heart Skrevet 14. april 2023 #8 Skrevet 14. april 2023 Hadde ikke tatt sjansen på å spise det, hadde gått rett i søppla.
Daria Skrevet 14. april 2023 #9 Skrevet 14. april 2023 Rå kylling som har stått i romtemperatur over natta? Den hadde jeg ansett som tapt - kylling er en av de tingene jeg ikke tar så store sjanser med. 3 1
AnonymBruker Skrevet 14. april 2023 #11 Skrevet 14. april 2023 Hadde ikke spist den Anonymkode: 1e61f...20d
Frøkenfryden Skrevet 15. april 2023 #12 Skrevet 15. april 2023 Daria skrev (20 timer siden): Rå kylling som har stått i romtemperatur over natta? Den hadde jeg ansett som tapt - kylling er en av de tingene jeg ikke tar så store sjanser med. Enig! Og jeg spiser skyr og yoghurt ukesvis over dato. men kylling tuller jeg ikke med.
AnonymBruker Skrevet 15. april 2023 #13 Skrevet 15. april 2023 Jeg spiser alt mulig lenge etter dato, men kylling tar jeg ikke mye sjanser med. Jeg hadde åpnet den og luktet på den og om den var ok hadde jeg stekt den nå med det samme, smakt en liten bit og så frosset ned det stekte kjøttet om det var ok og jeg ikke kunne få brukt det i dag. Anonymkode: 47c32...111
AnonymBruker Skrevet 15. april 2023 #14 Skrevet 15. april 2023 Husker du hvilken kylling det var? Ta den opp og kast den, dette er ikke noe jeg ville gamblet med. Om du ikke husker, blir en artig russisk rullett til middag fremover muligens. Anonymkode: a0993...a0f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå