AnonymBruker Skrevet 8. april 2023 #1 Skrevet 8. april 2023 Laget riskrem til mine utenlandske svigers, masse rødsaus igjen. Sånn blir det alltid 😅 Eneste jeg kan komme på å bruke den til er på vaniljeis? Hva pleier dere å gjøre? Anonymkode: a4291...841
AnonymBruker Skrevet 8. april 2023 #2 Skrevet 8. april 2023 Den er god på rislapper. Evt arme riddere. Anonymkode: 8fdb1...f4e 2 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2023 #3 Skrevet 8. april 2023 Rød saus til semulepudding og mandelkjernepussing Anonymkode: f8edd...b5c 1 1
Daisy-love Skrevet 9. april 2023 #4 Skrevet 9. april 2023 Utenom alt nevnt semulepudding, og mandelkjernepudding vil jeg anbefale sagopudding (også kalt for Marte Knipe). Sagopudding er virkelig min favoritt her 😋 1
Arkana Skrevet 10. april 2023 #6 Skrevet 10. april 2023 Du kan smelte litt gelatin og blande i og bruke det på en ostekake eller server med panna cotta. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå