Gå til innhold

FRP-kandidat hjernevasket av propaganda - Har FRP et Putin-problem?


Anonio
 Del

Anbefalte innlegg

Nettavisen har idag kjørt en reportasje om en av FRPs ordførerkandidater i Våler i Østfold som så mange andre (inkludert Carl I Hagen) har falt regelrett ned i kaninhullet. Det er tydeligvis ikke nok at Putin driver frem etnisk rensing og angriper naboland, det skal også støttes av folk som sitter trygt i Vesten. 

Ordførerkandidat for Frp mener egen stortingsgruppe har blitt fanget i en «anti-russisk massepsykose».

Quote

«Det er tross alt Russland som har skapt Ukraina. Normal anstendighetsfølelse tilsier at «foreldrene» må ha rett til å sette foten ned for en pubertal drittunge, når han ikke bare trasser på tenåringers vis, men i tillegg inviterer foreldrenes erklærte fiender helt inn på gutterommet», skriver han.

Om det er denne typen krefter FRP mener skal stille til valg i partiet har de en stor oppvaskoperasjon foran seg. Høyrefløyen i FRP har flere karakterer som holder på som denne idioten, hvor Carl virker som han har inntatt alt for mye propaganda om diverse andre temaer.

Dette er jo en person som bør lese seg opp litt utover Russisk propaganda om bla. a. Ukrainsk historie, den historien som started 1000 år før Russland hadde en eneste by.

Man kan jo også se på andre fantastiske FRP-topper, her ved f.eks Tybring Gjedde:

Mener fordømmelse av Russland er feil

Quote

USAs voldsomme fordømmelse av Russlands intervensjon på Krim pisker opp stemningen i Ukraina, mener Frps Christian Tybring-Gjedde. Han støtter ikke den samlede norske fordømmelsen av Russland i konflikten.

FRP har tydeligvis et utbredt problem med gamle menn som sliter med realitetsforståelse, det kommer de til å måtte svare for.

Endret av Anonio
  • Liker 3
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det partiet har jo alltid hatt en merkbar andel tullinger, for å si det diplomatisk.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er bemerkelsesverdig hvordan FrP klarer å tiltrekke seg så mange voksne mennesker som har mentalt nivå som et barnehagebarn.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frp har en del næringslivsfolk, og det kan vel tenkes at noen lever av russer-handel. Da blir jo meninger  preget av det. 

Mitt inntrykk er at de norske putinistene har sterke økonomiske tilknytninger til Russland.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

jabx skrev (På 18.3.2023 den 0.18):

Det er bemerkelsesverdig hvordan FrP klarer å tiltrekke seg så mange voksne mennesker som har mentalt nivå som et barnehagebarn.

Som sagt, slik har det vært så lenge jeg har fulgt med på innenrikspolitikken (dvs. siden en gang på åttitallet), og sikkert før det også. (Minner bl.a. om grunnleggerens holdning til apartheidregimet i Sør-Afrika.)  Slike tradisjoner dør ikke ut så lett, selv om slike kandidater nå også har andre alternative partier å gå til (f.eks. de såkalte "Demokratene".) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...