AnonymBruker Skrevet 5. februar 2023 #1 Skrevet 5. februar 2023 Blir denne slettet etter ansettelsesprosessen er ferdig? Eller kan de se på tidligere innstillinger ved ny ansettelsesprosess? Er det vanlig å gi beskjed til de som er innstilt før eller etter ansettelsesrådet? Anonymkode: 7b187...2b4
Gjest Bombasi Skrevet 5. februar 2023 #2 Skrevet 5. februar 2023 Neppe slettet, men blir neppe oppbevart lenge fordi det finnes regler rundt informasjonsoppbevaring i slike saker. Maks så og så lang tid. Er vel snakk om noen år. Noen gir dessverre beskjed før ansettelsesrådet, men praksisen er vanligvis å gi beskjed etter ansettelsesrådet, fordi ansettelsesrådet har myndighet til å endre innstillingene. Er egentlig dårlig stil å gi beskjed til søkere hvordan innstillingen er og da at søkere ligger an eller ikke an til å få jobben, og så omgjør ansettelsesrådet rekkefølgen i dette. Det kan by på problemer for søkerne som har forberedt seg på noe annet mens innstillingsprosessen har brukt tid.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå