Gå til innhold

Irritert


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Enkelte folk er altså så dum! 
Har en kollega som gjør seg selv så viktig, og kan og vet alt. Jobber i barnehage. 
hun er ekspert på å mene noe om alt, men selv er hun knapt sammen med barna. Hun er på kontoret 50% av tiden. Hun skal kun ha 4 timer planlegging i uka, men «skal bare» kopiere et ark og blir borte i 2 timer. 
Er så drittlei av å gå underbemannet, og ikke minst sliten. Og når vi tar opp utfordringer så er det jo «bare å gjøre slik og slik» selv takler hun ikke mer enn 3 barn ad gangen da hun ikke tåler stress.. men vi andre skal være to voksne på 18 barn.. 😡😡

Anonymkode: 264e7...945

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Merkelig at hun har valgt det yrket når hun ikke er mer engasjert.

Jeg hadde en sånn ped.leder en gang, reagerte veldig på tidsbruken og dårlig timing når jeg stod der med full barnegruppe og to nye vikarer.

Meld i fra til styrer, evnt be styrer stille noen spørsmål om tidsbruk når det er mye fravær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei trådstarter.

Da tittelen på tråden er mangelfull, stenges tråden. Viser til forumets retningslinjer:

* Trådtitler på forumet er begrenset til 140 tegn. Vi anbefaler våre brukere å benytte seg av gode titler for å beskrive trådens innhold og dermed treffe riktige mottakere. Tråder med tittelen "Hjelp?" og lignende ufullstendige titler vil stenges. Trådstarter kan velge mellom enten å sende PM til moderator med ønske om endring av tittel, eller selv starte en ny tråd med forbedret tittel.

Du kan enten sende moderator en PM med ønsket oppdatering av tittelen, så vil tråden åpnes igjen, eller starte en ny tråd med mer beskrivende tittel.

Mvh

Chantielle mod.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...