Gjest 1111 Skrevet 2. januar 2006 #21 Del Skrevet 2. januar 2006 Det beste jeg vet i horn er skinke, ost og purre. dere som bruker ost å skinke i, åssen skinke bruker dere???? typisk bog skinke eller noe??? føler de jeg har smakt er det litt sånn store skinkebiter og kun det og ost i??? ← Jeg bruker vanlig pålegg-skinke. Legger ost og strimler av purre på en skinke og ruller skinken sammen. Det har jeg inni hornene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trampe Skrevet 3. januar 2006 #22 Del Skrevet 3. januar 2006 (endret) Ville bare si at hornene ble knallgode, nevèsta. Deigen ble perfekt, og jeg fikk 32 stykker av den oppskrifta der. Namnam Endret 3. januar 2006 av ~Tone~ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 3. januar 2006 #23 Del Skrevet 3. januar 2006 Nå fikk jeg og lyst på horn.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 3. januar 2006 #24 Del Skrevet 3. januar 2006 Åh, her fikk jeg UTROLIG mange gode tips! Har bakt snurrer med fyll tidligere, men synes ofte fyllet kan bli litt tørt, da det blir liggende mer "utenpå." Fyller man det i horn, blir det jo straks noe annet. Takk til alle sammen! Nå fikk jeg lyst til å bake!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 3. januar 2006 #25 Del Skrevet 3. januar 2006 Noen som har prøvd å bytte ut noe av hvertemelet med grovt mel? Tror dere det går bra? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trampe Skrevet 3. januar 2006 #26 Del Skrevet 3. januar 2006 Noen som har prøvd å bytte ut noe av hvertemelet med grovt mel? Tror dere det går bra? ← Det går garantert helt fint. Har bakt rundstykker etter "fin" oppskrift og erstattet omtrent halvparten av hvetemelet med annet mel. Skal gjøre det med disse hornene neste gang! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 3. januar 2006 #27 Del Skrevet 3. januar 2006 Noen som har prøvd å bytte ut noe av hvertemelet med grovt mel? Tror dere det går bra? ← Jeg bakte tacohorn med ca 2 deler sammalt grov hvete mot 3 deler siktet hvete, og de ble veldig gode. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Carmensita Skrevet 6. januar 2006 #28 Del Skrevet 6. januar 2006 Takk for mange, gode forslag. Nå kan jeg virkelig bake framover, ser jeg. Gleder meg til å prøve ut dette. Jeg bruker denne oppskriften: 100 g margarin 6 dl melk 50 g gjær 4 ss sukker 1 ts salt ca. 14 dl hvetemel (bruker gjerne mer) røkt pølse ost Heves først til dobbel størrelse, etterheves i ca en halv time. Stekes på 225 grader i 10-15 minutter. ← Takk for bra oppskrift nevèsta! Lagde de nå og de ble kjempegode!! Lagde de litt grovere, og det gikk fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fat Sally Lee Skrevet 6. januar 2006 #29 Del Skrevet 6. januar 2006 Ååå nå ble jeg sulten! Disse hornene høres skikkelig snadder ut Men er det riktig at det skal 4 ss sukker i deigen? Blir den ikke veldig søt da? Kan jeg lage disse hornene uten kjevle? Kan de trykkes ut med hendene uten at det blir for tykke "vegger"? Hvordan skal de formes? *Grønn* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 6. januar 2006 #30 Del Skrevet 6. januar 2006 du ruller bare deigen til en stor rund (pannekake) ting.. å så kutter du opp i trekanter som pizza stykker...så store som du vil ha de..så rukker du bare fra kanten (breieste å innover til spissen...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 6. januar 2006 #31 Del Skrevet 6. januar 2006 lager horn nå, og de ble kjempegode. brukte deigoppskriften her, og så laget jeg pizzafyll (fra den røde toro?-posen) og jeg hadde ekstra fyll i av surret løkbåter, fersk champinjong, purreløkringer og paprikastrimler, og ost på toppen. jeg er vant til at vi lager litt større horn, så den første halvdelen ble ikke horn, men knytter med fyll (litt mye fyll på hver ja...) siste halvdel ble litt mer lik horn i fasongen. nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fat Sally Lee Skrevet 6. januar 2006 #32 Del Skrevet 6. januar 2006 du ruller bare deigen til en stor rund (pannekake) ting.. å så kutter du opp i trekanter som pizza stykker...så store som du vil ha de..så rukker du bare fra kanten (breieste å innover til spissen...) ← Takk! Skal lage horn i morra! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 7. januar 2006 #33 Del Skrevet 7. januar 2006 Men er det riktig at det skal 4 ss sukker i deigen? Blir den ikke veldig søt da? Sukker er unødvendig etter min mening. Deigen hever like bra, men trenger kanskje litt lenger tid. Selv forerekker jeg horn av sammalt hvete og vanlig hvete. Gjerne med litt oregano eller andre krydder i deigen og uten sukker eller honning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Kaia_* Skrevet 7. januar 2006 #34 Del Skrevet 7. januar 2006 F.eks pølse,salami og ost....det er godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 7. januar 2006 #35 Del Skrevet 7. januar 2006 Sukker er unødvendig etter min mening. Deigen hever like bra, men trenger kanskje litt lenger tid. Selv forerekker jeg horn av sammalt hvete og vanlig hvete. Gjerne med litt oregano eller andre krydder i deigen og uten sukker eller honning. ← Enig i det. Selv har jeg en gjærdeig med fin sammalt hvete (og litt appelsinjuice) som jeg bruker til "alt." Jenta mi tåler ikke så godt mat med bare hvetemel, så derfor bruker jeg endel sammalt hvete i både boller, horn og pizzabunn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Melk Skrevet 7. januar 2006 #36 Del Skrevet 7. januar 2006 Smakte noen innamri godt fine horn med makronfyll en gang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Carmensita Skrevet 7. januar 2006 #37 Del Skrevet 7. januar 2006 Smakte noen innamri godt fine horn med makronfyll en gang. ← Disse er veeeeeldig gode: HORN MED MAKRONFYLL 10 dl hvetemel 1/2 dl sukker 200 gr mykt margarin 50 gr gjær 1 dl kaldt vann 1 1/2 dl kald melk 2 egg FYLL: 1 pk makronfyll 1 - 2 stivpiskede eggehvitter (variasjon: eplemos) Smuldre mel, margarin og sukker, ha i resten. Heves på vanlig måte før den bakes ut. Del deigen i 5 deler og kjevle ut hver del til en runding som igjen deles i 8 spisser. Ha på 1 ts fyll på hver og rull sammen. Etterheves og pensles med egg. Stekes ved 250 gr i 5 - 8 min i midten av ovnen Har ikke lagd de på lenge. Men nå minnet du meg på de.... Håper ikke jeg har makronfyll....... Fikk oppskriften av en venninne for mange år siden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Majka Skrevet 8. januar 2006 #38 Del Skrevet 8. januar 2006 (endret) Kan jeg lage disse hornene uten kjevle? Kan de trykkes ut med hendene uten at det blir for tykke "vegger"? ← Om du ikke har kjevle, kan du bruke en tom vinflaske eller brusflaske. En med rette vegger vil fungere best. Brusflasken kan du fylle med vann slik at den blir tyngere. Vask/legg flasken i varmt vann først, slikt at etikettene løsner. Endret 9. januar 2006 av Majka Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 8. januar 2006 #39 Del Skrevet 8. januar 2006 Nå står hornene og hever her. Halvparten med pølse, ketchup (åtteåringen liker det) og ost, og halvparten med dansk påleggssjokolade. Så får vi se... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Evangelina Skrevet 27. februar 2006 #40 Del Skrevet 27. februar 2006 Henter opp igjen denne. Skal ha kaffegjester imorra, og lurer på å bake horn. Noen som har gode tips til søtere fyll? Kunne feks blåbærsyltetøy og vaniljekrem vært godt inni hornene tror dere? Andre forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå