Gå til innhold

Hva gjør dere?


AnonymBruker
 Del

Anbefalte innlegg

Når kona og jeg har sex blir det oftest det samme hver gang. Litt kos, jeg gir henne litt oral som oppvarming så enten pentrenering i misjonær eller hun sitter på meg. Hun kommer hver gang selv. Og når begge har kommet er vi liksom ferdig. Jeg kunne godt tenke meg variere litt på flere stillinger, mere kos i forkant, litt mer kos i etterkant og kanskje en ny runde osv. men ser ut dom hun er fornøyd med det som er. Vi har vært sammen i 20 år. Har sex ca 1 gang i uken.

Hvordan har dere andre i lange faste forhold det? Hvilke erfaringer og tips har dere?

Anonymkode: 447f2...2d4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi følger det vi har lyst til. Du skriver at du kunne tenke deg flere stillinger, mer kos i forkant og etterkant, kan du ikke foreslå det? Jeg liker å eksperimentere og spurte derfor mannen min: «Kjære, jeg har funnet noen nye stillinger som jeg har lyst til å prøve, kunne du tenke deg å prøve dem sammen med meg?» og «Kjære, jeg har funnet noen nye sugeteknikker, kan jeg få teste dem på deg?» Han var ikke så vanskelig å be selv om han egentlig var fornøyd med vannene våre. 😉

Det er viktig å ta vare på dem man har også slik at man ikke mister det i jakten på noe nytt. Så, vi har «vanesex» oftest. Og så sper vi på med litt annet kanskje hver 3. eller 4. gang.

Fordi jeg liker å eksperimentere og er håpløs systematisk av meg har jeg samlet en haug tips. Det føltes egoistisk å ikke dele dem etterhvert, så jeg har lagt dem på en nettside (fiolsex.net). Det kan jo tenkes dere finner noe dere begge liker der. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi liker å variere begge to, og selv om vi har vært gift i 20 år, blir sexen fremdeles bare bedre og bedre. Prøver mange forskjellige stillinger, forskjellige steder, den ene kan få på øyebind eller får ikke lov til å bruke hender mens den andre tilfredsstiller, ta med leketøy, fortelle om fantasier, lage historie, se porno sammen...

Anonymkode: 68811...8e1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært gift i 31 år, og glir nok inn i et vanemønster på samme måte som dere.
Men begge er fornøyd, og nyter det, så da er det jo greit.

Kommunikasjon er viktig, gjennom årene, om en av oss eller begge har ønsket å prøve ut noe nytt/annet, så forteller vi hverandre om det. 

Vi har variert litt med å introdusere litt leketøy, som har vært til begges glede.
Noe blir forsøkt en gang og aldri mer, andre ting kan det være vi finner frem innimellom når en av oss får lyst til å prøve igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei trådstarter.

Da tittelen på tråden er mangelfull, stenges tråden. Viser til forumets retningslinjer:

* Trådtitler på forumet er begrenset til 140 tegn. Vi anbefaler våre brukere å benytte seg av gode titler for å beskrive trådens innhold og dermed treffe riktige mottakere. Tråder med tittelen "Hjelp?" og lignende ufullstendige titler vil stenges. Trådstarter kan velge mellom enten å sende PM til moderator med ønske om endring av tittel, eller selv starte en ny tråd med forbedret tittel.

Du kan enten sende moderator en PM med ønsket oppdatering av tittelen, så vil tråden åpnes igjen, eller starte en ny tråd med mer beskrivende tittel.

Elaine Marley, mod. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Del

×
×
  • Opprett ny...