Gå til innhold

Hva spiser du på julaften?


Anbefalte innlegg

Skrevet
AnonymBruker skrev (28 minutter siden):

Pinnekjøtt med dampa mår, poteter, kålrabistappe og rødkål. Sunnmøre. 

Anonymkode: d9e65...9f1

Mår???

Anonymkode: f5e7e...ca8

Skrevet

I år skal vi ha sushi. 

Anonymkode: f1ab7...511

Gjest Kvakkekyllingen
Skrevet

Ribbe med tilbehør i år. Trøndelag.

Skrevet

Ribbe med brun saus, mandelpoteter, surkål& rødkål og rørt tyttebør.  Til dessert er det multekrem.  

Mannen spiser også lutefisk hos familien sin midt på dagen.  Med mandelpoteter, bacon og ertepurè.  Lutefisk er ikke noe for meg.  

Vi bor i Lofoten.  

  • Liker 2
Skrevet

Ribbe. Bor i Oslo, men feirer i Viken.

Anonymkode: 34f3e...e5e

  • Liker 1
Skrevet

Er oppvokst med pinnekjøtt på julaften, bor i Rogaland. Men i år blir det asiatisk 3 retter. Fordi vi blir bare 3 stk, og vil ha mat som alle 3 liker. Hen yngste liker nesten ikke noe av julematen, så vi kan spise julemat alle andre dager en juleaften. Jeg derimot, elsker julemat

  • Liker 2
Skrevet

Grandiosa 👍🤤

Anonymkode: de644...454

Skrevet

Pinnekjøtt :) 

lofoten 

Anonymkode: 100be...960

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Kveite. 

Anonymkode: 8b3dc...0a8

Skrevet

medisterkaker. :spise: 

og riskrem til dessert...       

Anonymkode: cdefd...0f1

Skrevet

Lutefisk. Trøndelag.

Anonymkode: 70e1a...308

Skrevet

Ribbe og pinnekjøtt. Moren min er fra Agder og måtte ha ribbe. Faren min er fra Rogaland og måtte ha pinnekjøtt. Så sånn ble det. Vi har poteter, gulrøtter, kålrabistappe, brun saus, medisterkaker, medisterpølser, sosisser, surkål, rødkål og tyttebær til.

Anonymkode: 2ad5b...971

  • Liker 2
Skrevet

Vi bor i Oslo-området (men jeg er fra Nord-Norge og mannen fra vestlandet) og vi veksler mellom kalkun og ribbe.

Skrevet

Jeg er vokst opp med både svineribbe og pinnekjøtt.

  • Liker 1
Skrevet

Pinnekjøt, rotmos, poteter, surkål og dampepølse (MÅ ha). Moltekrem til dessert. Er frå Nordvestlandet.

Anonymkode: 6a81e...ab7

  • Nyttig 1
Skrevet

Hvis vi har julaften hjemme: Tradisjonell ribbe med surkål og poteter.

Lukta av hjemmelaget surkål og langstekt ribbe i huset blir jeg nesten rørt av.

Jeg har full forståelse for både vegetarinere og avholdsmennesker, men julemiddagen  med øl og dram er for meg ALENE grunn god nok til ikke å vurdere denslags:) 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Vi har ribbe, medisterkaker, julepølse, innmatpølse, rødkål, brun saus, brune kartofler, rørte tyttebær og lefse. 

Jeg er fra Innlandet, mannen fra Danmark, og vi er bosatt i Sverige.

  • Liker 1
  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...