Gå til innhold

Hva spiser du på julaften?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hjemme var det oksestek da ingen i min familie spiser svin, jeg var vel ca 27 første gangen jeg spiste ribbe, men så ble det pinnekjøtt hos svigers,( x svigers nå)

Nå spiser de andre pinnekjøtt og ribbe mens jeg spiser nøttestek 

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet
Nassenøff skrev (9 minutter siden):

Alle rundt i familien  fra langt inn i "hedmarken" til langt inni "Oppland " bruker lefser helst hjemmelaget, men kjøpt er helt greit😊 kjempe godt tilbehør til maten, som flatbrød. Surrer medisterkaker I den, eller alt annet, eller spiser løst til. Også er lefse med til lunsj bordet da vi surrer kalde rester i de😊

Jeg har nemlig brukt det til kalde rester. Og det er altfor godt. Mulig jeg skal vurdere å bake litt lefser i år 😍

  • Liker 1
Skrevet

Vegisterkaker og seitanstek. Østlandet

Anonymkode: 3bbd9...5e4

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Bor i Vestland fylke. 

Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter. Vokst opp med multekrem til dessert, men har nå karamellpudding, siden det er det mannen (fra en annen kant av landet) er vant med. 

Anonymkode: a5107...700

  • Hjerte 1
Skrevet

Vilt 

Anonymkode: 7d4df...69c

Skrevet

Vegisterkaker, poteter og rødkål. Østlandet.

Anonymkode: fd421...0a6

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Kjekjøt, Vågå. 

Anonymkode: adb6f...44c

Skrevet

Ribbe med tilbehør + kalkun + brunede kartofler. Vokste opp med ribbe med tilbehør, men har blitt lagt til kalkun og brunede kartofler de siste årene for at partnere skal få noe de er vandt med hjemmefra. Østlandet.

Anonymkode: 1a72f...e71

  • Liker 1
Skrevet

Svinestek med samme tilbehør som til ribbe (men bedre saus! ) 

Anonymkode: 3b632...a9b

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Nøttestek, saus, poteter, kålrabistappe, rosenkål. Kommer fra vest og har vokst opp med pinnekjøtt. 

Anonymkode: ad337...ad6

  • Liker 2
Gjest Hottentått
Skrevet

Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, innmatpølse, poteter, surkål, tyttebærsyltetøy, brun saus. 

Østlandet, Innlandet 

Skrevet

Kalkun .

Det kan hende at det er på grunn av at mamma er vokst opp i USA.

  • Nyttig 1
Skrevet

Julesild.

Anonymkode: 1765b...e41

Skrevet

Vokst opp med ribbe, pølser og medisterkake, men i år blir det pizza. 😊

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Og hvor i landet bor du?

Anonymkode: c86e9...0cb

Pinnekjøtt, sossiser, medisterkaker med tilbehør. 

Skrevet

Pinnekjøtt med tilbehør, samt grovere julepølse. Nordland

Anonymkode: da6de...b8f

Skrevet

Taco, passer meg utmerket da jeg ikke feirer jul. Er jo på en lørdag.

Anonymkode: 01ff1...864

Skrevet

Pinnekjøtt med dampa mår, poteter, kålrabistappe og rødkål. Sunnmøre. 

Anonymkode: d9e65...9f1

  • Hjerte 2
Skrevet

Trondheim, og vi spiser fast lutefisk. I år tenkte vi prøve noe nytt og skal spise reinsdyrstek. Litt usikker på hva slags tilbehør.

Anonymkode: 00d21...56f

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Bergenser. 

Pinnekjøtt med kålrabistappe og ordentlig vossakorv. (Med ordentlig mener jeg at man skal styre laaaaangt unna Gilde sin såkalte "vossakorv". Den har ikke engang en fjern likhet med ekte vossakorv).

Anonymkode: f5e7e...ca8

  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...