Gå til innhold

Muffins med vaniljefrosting, oppbevaring og holdbarhet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal i morgen kveld ha med muffins på en avslutning, tenkte å lage en smørkrem/frosting å ha på og en skumnisser eller noe. Julemuffins.. 

Men når bør jeg bake muffinsene, går det fint å gjøre idag? 

Skal jeg ha på kremen/frosting i dag eller i morgen? 

Og hvordan oppbevaring de? 

Hjelp! 🙂 

Anonymkode: 026d7...d2c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Miffins kan fint bakes idag.

Jeg personlig foretrekker å ha på frostingen samme dag, men det er ikke noe i veien for at du også gjør dette idag. Tho må du tenke på at utseendemessig kan frostingen bli litt annerledes.

Oppbevares kjølig, helst matbod. Kan også oppbevares i kjøleskap.

Anonymkode: d86d7...391

  • Hjerte 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Miffins kan fint bakes idag.

Jeg personlig foretrekker å ha på frostingen samme dag, men det er ikke noe i veien for at du også gjør dette idag. Tho må du tenke på at utseendemessig kan frostingen bli litt annerledes.

Oppbevares kjølig, helst matbod. Kan også oppbevares i kjøleskap.

Anonymkode: d86d7...391

Tusen takk for svar? Kan frostingen lages klar i dag og ha i en boks i kjøleskapet. Å evt piske litt opp før den tas på i morgen? 

Ts 

Anonymkode: 026d7...d2c

Skrevet

 *tusen takk for svar! 

Anonymkode: 026d7...d2c

Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Tusen takk for svar? Kan frostingen lages klar i dag og ha i en boks i kjøleskapet. Å evt piske litt opp før den tas på i morgen? 

Ts 

Anonymkode: 026d7...d2c

Det hadde jeg tatt sjansen på. 

Anonymkode: eb77d...897

  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...