Gå til innhold

Jeg vil lære å bake, men er ganske nybegynner, hva er dine tips?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

posegjær (tørrgjær) er ikke like "god" som ordentlig gjær - bare nevner det 😇 samme hva de sier.. 

Anonymkode: 140c1...56d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (På 25.10.2022 den 19.00):

posegjær (tørrgjær) er ikke like "god" som ordentlig gjær - bare nevner det 😇 samme hva de sier.. 

Anonymkode: 140c1...56d

Men tørrgjær er praktisk i den forstand at den er holdbar. Så det er gjerne den jeg bruker hvis jeg får lyst til å bake påen søndag. Jeg bruker oppskriften på trinesmatblogg. no når jeg lager boller osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Jeg lærte å bake hjemme, lærte aldri noe om middag. Men kan bake i dag. Første bud, følg oppskriften. Når du blir trygg, gå utenfor oppskriften. Test ut hva du føler. Når det gjeldet middag, har sett MasterChef i 10 år. Lærer noe fortsatt. Ok, de er avansert i dag. Jeg tar til meg små triks som kommer underveis. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Hei igjen, TS her! 

Så: jeg holder på å bake gjærbakst. Hva tenker dere, best å bruke plastfolie over deigen mens den hever, bare kjøkkenhåndkle, eller begge deler? 

 

Anonymkode: dc858...0a4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...