AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2022 #1 Skrevet 1. oktober 2022 Gjennom årene har jeg stadig vekk sendt noen meldinger med folk som ikke er på vennelisten min. F.eks i forbindelse med kjøp og salg. Når jeg bruker Facebook, virker det som at det er de jeg har hatt kontakt med EN gang for tre år siden som dukker opp først med grønt merke, altså at de er tilkoblet eller aktive. Jeg er jo null interessert i å vite det. Men jeg finner ingen mulighet for å få vekk dette? Anonymkode: 7498a...92f
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå