AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #1 Skrevet 25. september 2022 Funker det? Eller er det umulig? Driter i fargen. Anonymkode: 20ca5...1d7
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #2 Skrevet 25. september 2022 Høres ut som en ekkel og dårlig idé Anonymkode: dce0e...51d 1
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #3 Skrevet 25. september 2022 Hvorfor egg? Blander bare melis med vann jeg. Anonymkode: 0227e...8d3
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #4 Skrevet 25. september 2022 Det vil ikke bli stivt som det skal. Anonymkode: 17527...919
Summeer Skrevet 25. september 2022 #5 Skrevet 25. september 2022 (endret) Plommene kan du lage vaniljekrem eller lemon curd av, eller bruke i en carbonara. Man bruker kun hvitten i glasuren Endret 25. september 2022 av Summeer 1
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #6 Skrevet 25. september 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Høres ut som en ekkel og dårlig idé Anonymkode: dce0e...51d Why? Anonymkode: 20ca5...1d7
JegMotStrømmen Skrevet 25. september 2022 #7 Skrevet 25. september 2022 Tror nok at fettet i eggeplommene vil hindre dette i å stivne, slik glasur skal. 2
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #8 Skrevet 25. september 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Hvorfor egg? Blander bare melis med vann jeg. Anonymkode: 0227e...8d3 Oppskriften sier eggehvite. Anonymkode: 20ca5...1d7
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #9 Skrevet 25. september 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Det vil ikke bli stivt som det skal. Anonymkode: 17527...919 Og eggeplommen forhindrer dette? Anonymkode: 20ca5...1d7
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #10 Skrevet 25. september 2022 Hvorfor??? Anonymkode: 20fe5...fab
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #11 Skrevet 25. september 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Og eggeplommen forhindrer dette? Anonymkode: 20ca5...1d7 Jeg er ingen baker, men når man skal piske marrengs, så blir den ikke stiv hvis man har hele egget oppi. Så vil anta at det vil forhindre at melisen stivner, hvis man brukere eggeplommen også. Anonymkode: 4779a...47e 1
AnonymBruker Skrevet 25. september 2022 #12 Skrevet 25. september 2022 Plommen inneholder proteiner og fett som gjør at du ikke vil få glasur om denne er med, du vil få en slags eggedosis og ikke glasur, og eggedosis separeres etter at det står en stund, derfor bruker man kun eggehviten da den fester seg. Men om du ikke vil ha plommen til overs hvorfor ikke lage majones av den? Ha i litt finhakket hvitløk, litt chilli, etpar korn med salt og litt pepper, pisk i et desilitermål (3 dl) mens du heller i solsikkeolje (annen olje du har hjemme) og viola.. supergod majones.. Anonymkode: 8ca56...f3e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå