AnonymBruker Skrevet 17. september 2022 #21 Del Skrevet 17. september 2022 AnonymBruker skrev (På 14.9.2022 den 17.20): Nei: Skummetmelk, fiber (11 %) (polydekstrose), kremfløte (10 %), søtstoff (laktitol, sukralose), mysepulver, glyserol, skummetmelkpulver, vegetabilsk emulgator (propylenglykolestere, mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel), aroma (vanillin) Anonymkode: 3e04e...569 fy flate for en motbydelig ingrediensliste. Æsj. Det der er ikke mat. Anonymkode: 7acd5...929 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. september 2022 #22 Del Skrevet 17. september 2022 AnonymBruker skrev (26 minutter siden): Den er ihvertfall uten cellulosegummi og karreganan så den er faktisk hakket bedre enn de vanlig. Dette er innholdet i vanlig vaniljeis fra Diplom is: Skummetmelk, kremfløte (21 %), sukker, mysepulver (melk), glukosesirup, druesukker, skummetmelkpulver, aroma, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, cellulosegummi, karragenan), fargestoff (karotener). Det er kun 21 % skummetmelk og fløte. Så det betyr jo at hele 69% i den isen er det andre vi på innholdslisten hvor sukker kommer først. Anonymkode: 83cd5...847 Det er 21% kremfløte, men skummetmelk står før kremfløte, så da er det mer enn 21% skummetmelk, så det er altså minst 42% skummetmelk og kremfløte. Og forresten er det ikke bare "sukker" som er sukker der. Myse er over 70% sukker mens glukosesirup og druesukker er bare andre ord for sukker. Så ingrediens nummer 3, 4, 5 og 6 er egentlig sukker. AnonymBruker skrev (23 minutter siden): Hva er polydekstrose? Det er mer av det i den isen enn kremfløte. Så kommer søtsoff på 3 plass. Anonymkode: 83cd5...847 Dekstrose er en type sukker. Poly betyr at det er flere dekstrose-molekyler bundet sammen. Når det er bundet på denne måten er det ikke like lettoppløselige i kroppen og det smaker ikke søtt. Det brukes som fyllstoff. Polydekstrose er oppført med 1 kcal per gram. Anonymkode: 0f640...253 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. september 2022 #23 Del Skrevet 17. september 2022 AnonymBruker skrev (51 minutter siden): Hva er polydekstrose? Det er mer av det i den isen enn kremfløte. Så kommer søtsoff på 3 plass. Tror faktisk jeg hadde kost meg med en ordentlig is en gang i uken enn det rælet der. Hadde kjørt på med en skikkelig is som inneholder mest av kremfløte og egg som er den opprinnelige opprskriften. Hvis du velger noen av de bedre iskremene og gjerne økologisk så får du god iskrem slik den skal være. Produsentene har tatt ut råvarene som er dyre og ersttet de med mye "fyll" som vi ikke vet hva er og som garantert er rimligere. Så sitter vi forbrukere igjen rundlurt. Anonymkode: 83cd5...847 helt enig. Heller ordentlig Møvenpick is, som er uten karragenan, en gang i uken, enn dette svineriet Anonymkode: 7acd5...929 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåttvann Skrevet 17. september 2022 #24 Del Skrevet 17. september 2022 AnonymBruker skrev (På 14.9.2022 den 16.40): Er det noen av dere som spiser denne? Blir man lurt, eller er det mye kalorier å spare her? Anonymkode: 9f247...b1f Problemet er at det er et ultraprosessert produkt nesten uten fløte eller egg, som jo er ingredienser is er laget av. Her kjøper du vann, skummetmelkpulver, aroma og tilsetningsstoffer. Hvis du lurer på kaloriinnholdet så er det jo enkelt å sammenligne med et ikke-lettprodukt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå