Gjest Tingling Skrevet 25. november 2005 #1 Del Skrevet 25. november 2005 Hei Jeg skal lage salat til middag i dag med deilig oppskåret kylling, avocado og nystekt brød. Men: jeg trenger oppskrift til en god dressing med litt konsistens, gjerne med yoghurt / kesam eller noe annet sunt. Når jeg spiser ute får jeg alltid herlig dressing på salaten, men hvordan lager jeg det selv. Håper dere kan hjepe meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 25. november 2005 #2 Del Skrevet 25. november 2005 Jeg synes det er best med enkel olje/eddikdressing til slike salater. Jeg bruker å blande god olivenolje, og enten litt hvitvinseddik eller balsamico. Deretter salter og peprer jeg. Litt revet parmesan i er også godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. november 2005 #3 Del Skrevet 25. november 2005 Jeg synes det er best med enkel olje/eddikdressing til slike salater. Jeg bruker å blande god olivenolje, og enten litt hvitvinseddik eller balsamico. Deretter salter og peprer jeg. Litt revet parmesan i er også godt. ← ja, det er den typen dressing jeg pleier å lage, men nå vil jeg prøve noe nytt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 25. november 2005 #4 Del Skrevet 25. november 2005 Karridressing: Bland kesam/yoghurt med en eggeplomme, 1 ss sennep, finhakket purre, 1 ts karri, litt sitronsaft, salt og pepper. Lime-chilidressing: yoghurt naturell blandes med revet limeskall, limesaft, revet ingefær, hakket chili og hakket frisk koriander. Paprikadressing: Bland yoghurt naturell med litt majones (lettmajones), søt chilisaus og finhakket rød og grønn paprika. Avocadodressing: Mos en moden avocado og bland med yoghurt naturell, sitronsaft, presset hvitløk og hakket gressløk. Sennep-basilikumdressing: Kesam blandes med litt majones, ravigottesaus, basilikum, hvitløk, salt og pepper i blender. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. november 2005 #5 Del Skrevet 26. november 2005 Jeg ville nok også bruk balsamico-aktig dressing til din rett. Kanskje hvitløksdressing? Har aldri hatt det til kylling, men den er veldig god til litt gresk-aktig mat og til rødt kjøtt. Hvitløksdressing 2 båter hvitløk, finhakket 2 ss gressløk 3 dl rømme ½ sitron salt og pepper Eventuelt kan du blande sammen rømme/matyoghurt, sitronsaft og sukker +salt&pepper. Blir veldig frisk og lett Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå