Gå til innhold

Hva gjør man med krem (curd)?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Lemon curd, orange curd, raspberry curd, COFFEE CURD! Det er da så mange spennende kremer av typen «curd*». Men hva gjør man med det?

Har kjempelyst å prøve den kaffekremen og de andre «kremene»

(*fant ikke noen bedte norsk oversettelse)

Anonymkode: 1fb9d...9b6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonym Brukar0

Jeg brukte lemon curd på en kake en gang - ble veldig god og veldig mektig.

Fra Det søte liv:

"Lemon curd er en engelsk sitronkrem, som etter hvert har blitt veldig populær i Norge også. Nydelig på alt fra desserter, vafler, som kakefyll, som fyll i macarons, i cupcakes eller gjærbakst, og oppå scones eller hjemmelagde kjeks." 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker f.eks. på pavlova, til hjemmelaget iskrem (klementincurd og pepperkakesmuler i jula 💕), på diverse ostekaker. Hadde sikkert vært godt å fylle boller med?

Anonymkode: 1d491...585

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiser som den er, gjerne rett fra boksen *host* 

Anonymkode: d852f...721

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I sitronpai med marengs, som søtt pålegg på brødskive, på pannekaker, som fyll i kaker osv. Ville tenkt på det som en type marmelade 😊 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil tro du kan bruke den som vaniljekrem, og lage «kaffeboller» om du vil 😄

Anonymkode: 6ca71...4a9

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...