Gå til innhold

Bryllupsnatten, hvor da?


gtennes

Anbefalte innlegg

Vi skal ha bryllup i Ås, og ser for oss bryllupsnatten et sted i Akershus eller Oslo. Vi skal selv bestille hotell, slik at ingen vet hvor vi er, og vi unngår "forstyrrelser". Gjerne et historisk, særpreget sted med bra personlig service, gammeldagse og særpregede rom og lun atmosfære. På den annen side frister også de store flotte hotellene i Oslo. Har noen et tips? Og vet noen hvor ca. mye det koster å leie bryllups suiten på hoteller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hotell Refsnes Gods på jeløy i Moss! 2200,- for suiten, frukt, mousserende og rose, frokost på rommet/ved bassenget eller hvor dere måtte ønske). Godset er nydelig fra 1767. Ligger i flotte omgivelser med stor hage, strand og brygge. Masse nydelig kunst! I restauranten henger fem originale Munch. Suitene er utsmykket av forskjellige kunstnere, anbefaler Widerberg som er i varme gylne rød/gul-toner. Eller Weidemann som går i kalde blåfarger. Suitene har parkettgulv, ligger på bakkeplan med egen uteplass.

Om dere ønsker noe mer intimt, bør dere gå for Superior rom. Er mye mindre enn suitene, men helt nydelige! Har balkong, sjøutsikt og badekar. Noe rimeligere enn suitene. Anbefaler Rommet som er utsmykket av Per Ung, det har en romantisk/erotisk touch over seg!

refsnesgods har egen hjemmeside.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror du har funnet det perfekte sted for oss. Dette høres ut som en drøm, og langt mer sjarmerende enn å dra til Oslo på stort hotel der. Takk, nå ser jeg virkelig frem til bryllupsnatten..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...