AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #1 Del Skrevet 25. juli 2022 Jeg har lyst til å lage skikkelig god brun saus til type kjøttkaker ol. Jeg får ikke til det med å brune mel. Har noen gode ideer eller erfaringer med å bruke posesaus/sjy? Hva putte i ekstra for å gi god smak. Jeg tenker fløte, soyasaus, sennep, ketshup, honning, krydder osv men ikke alt på en gang? Noen som har tips som gjør ferdig sausen fyldig og smakfull? Anonymkode: c4c9d...23a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #2 Del Skrevet 25. juli 2022 Ketchup til kjøttkakesaus, med litt buljong. Mamma gjorde alltid det 😄 Kjempegodt. Anonymkode: 0be19...7b0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #3 Del Skrevet 25. juli 2022 Bruker buljong, da blir den i hvert fall mer smakfull 😊 Anonymkode: 2f13e...569 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #4 Del Skrevet 25. juli 2022 En skive eller to brunost og stek kjøttkakene med litt ekstra krydder og ekte smør, og bruk sjyen i sausen. Anonymkode: 775b4...aea 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #5 Del Skrevet 25. juli 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): En skive eller to brunost og stek kjøttkakene med litt ekstra krydder og ekte smør, og bruk sjyen i sausen. Anonymkode: 775b4...aea Hæ?! 😍 Høres ut som en veldig god ide! Anonymkode: 0be19...7b0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #6 Del Skrevet 25. juli 2022 Litt soyasaus og litt fløte gjør posesausen litt bedre. Men den er uansett kjip i forhold til hjemmelaget brun saus. Anonymkode: 11e71...51f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #7 Del Skrevet 25. juli 2022 Toro Kjøttkakesaus + ha vann i panna der kjøttkakene har vært stekt, og kok det litt ned. Bruk dette sammen med pulveret + la kjøttkakene koke i sausen. Anonymkode: 58d80...0f7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #8 Del Skrevet 25. juli 2022 Denne følger jeg! Gode ideer 🤤 Anonymkode: 55d3d...561 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #9 Del Skrevet 25. juli 2022 Kjöttkakesaus fra toro. Kok ut av panna du steker i og ha dette i sausen. Har alltid!!! I 2 skiver brunost og 1-2 SS med kikkoman. Vil du flotte deg skikkelig ha i en flöte eller creme fraice skvett Anonymkode: dff33...aca 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #10 Del Skrevet 25. juli 2022 Jeg har godt med krydder i kjøttkakene. Paprikapulver, hvitløkspulver osv. Ett egg og en skvett matfløte på 400 gr kjøttdeig. Bruker en pose Toro fløtesaus, og en pose Toro brunsaus som jeg blander. Koker ut av panna etter kjøttkakesteking, og har det i sausen. Lar kjøttkakene putre en halvtime i saus for å få god smak. Pleier aldri å måtte krydre sausen noe ekstra, siden den får mye smak fra kjøttkakene. Anonymkode: 78fec...b42 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #11 Del Skrevet 25. juli 2022 Ei eller to skjeer ripsgele i brunsausen Anonymkode: 784c3...0db 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #12 Del Skrevet 25. juli 2022 Brunost og tyttebær er knall godt. Anonymkode: 0ff90...f05 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #13 Del Skrevet 25. juli 2022 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Bruker buljong, da blir den i hvert fall mer smakfull 😊 Anonymkode: 2f13e...569 Det er da mer enn nok buljong i kjøpesaus fra før. Anonymkode: 9ac6c...ffb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #14 Del Skrevet 25. juli 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Brunost og tyttebær er knall godt. Anonymkode: 0ff90...f05 Signerer denne 👍 Anonymkode: 9ac6c...ffb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #15 Del Skrevet 25. juli 2022 Brunost og fløte. Kanskje litt kalvefond, men må passe på så det ikke blir for salt. Eventuelt steke kjøttkakene i stekepanne og ha i vann etterpå så det blir kraft. Anonymkode: 3582c...181 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 25. juli 2022 #16 Del Skrevet 25. juli 2022 De gangene jeg bruker pose saus, bruker jeg det som jevning. Dvs at jeg bruker samme kraften som jeg ville ha brukt vis jeg bruner smør og mel. Krydre det som vanlig og har alltid fløte, seterrømme eller cremefresh i. Og hender ofte jeg har i soyasaus, hp saus, tomatpure eller andre ting, alt etter hva jeg ska ha sausen til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #17 Del Skrevet 25. juli 2022 Jeg bruker appelsinjuice i stedet for vann. Synes det gir en frisk og god smak. Anonymkode: c2516...39c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #18 Del Skrevet 25. juli 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg bruker appelsinjuice i stedet for vann. Synes det gir en frisk og god smak. Anonymkode: c2516...39c Til kjøttkaker? Anonymkode: 3582c...181 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NiceOrNothing Skrevet 25. juli 2022 #19 Del Skrevet 25. juli 2022 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Jeg har lyst til å lage skikkelig god brun saus til type kjøttkaker ol. Jeg får ikke til det med å brune mel. Har noen gode ideer eller erfaringer med å bruke posesaus/sjy? Hva putte i ekstra for å gi god smak. Jeg tenker fløte, soyasaus, sennep, ketshup, honning, krydder osv men ikke alt på en gang? Noen som har tips som gjør ferdig sausen fyldig og smakfull? Anonymkode: c4c9d...23a En dl fløte , evnt creme fraîche vil oppgradere fylde og smak . Salt , pepper , grillkrydder og en dasj ketchup og . Noen brunost -skiver og noen t skeier tyttebær . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2022 #20 Del Skrevet 25. juli 2022 NiceOrNothing skrev (Akkurat nå): En dl fløte , evnt creme fraîche vil oppgradere fylde og smak . Salt , pepper , grillkrydder og en dasj ketchup og . Noen brunost -skiver og noen t skeier tyttebær . Ha ikke tyttebær i sausen! Fysjom Anonymkode: 3582c...181 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå