Kelsey Skrevet 18. november 2005 #1 Del Skrevet 18. november 2005 For å ikke kuppe den andre kalkuntråden lager jeg min egen. Da jeg var i USA spiste jeg kalkun i høytidene. Lagde den ikke selv, men tror jeg fikk med meg at stuffingen var noe greier som kom i en pose og som man blandet med vann. Kan dette stemme? I så fall lurer jeg på hvordan man kan lage en stuffing som er mest mulig lik den? Smaker mest som brød i en slags deig...vil altså ikke ha noe svisker, epler el.l. Noen som har oppskrifter evt. vet hvor jeg kan få tak i slik stuffing. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 18. november 2005 #2 Del Skrevet 18. november 2005 Du får kjøpt poser med stuffing i Norge også. Så det i alle fall på Obs i fjor. Du må ha to poser til en stor kalkun. Jeg har også en oppskrift som er blanding av loff, sopp, bacon og rømme. Kanskje den likner på den du fikk? Den er i alle fall nydelig, jeg kan legge inn oppskrifta seinere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vimsevips Skrevet 19. november 2005 #3 Del Skrevet 19. november 2005 Jeg har en stuffing oppskrift med loff, farse, eple og løk. Kan det være noe sånt du er ute etter, ellers se etter posestuffingen på OBS, jeg er heller ikke sikker på om de har det i år, men går utifra det, ettersom de hadde det i fjor.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Catlin Skrevet 21. november 2005 #4 Del Skrevet 21. november 2005 Se om du får tak i boken "far heter Daddy". Det er "grunnkurs" i amerikansk matlaging. Jeg har lånt den på biblioteket. Jeg har amerikansk mann og skal lage min første thanksgiving middag helt alene. Svigermor har pleid å gjøre det. I alle fall - den boken tar for seg hele thanksgivingmiddagen. Han som har skrevet boken har vært gjest på godmorgen Norge. Så kanskje hvis du søker på f.eks art of taste, så finner du muligens noe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tristessa Skrevet 21. november 2005 #5 Del Skrevet 21. november 2005 "Far heter daddy" er forresten skrevet av Craig Whitson. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå