Ottine Skrevet 18. november 2005 #1 Del Skrevet 18. november 2005 Har oppskrift på ei firkløverkake m/ vaniljekremfyll inni. Noen som vetom denne kan lages dagen før den skal spises? Må eventuelt glasuren tas på samme dag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SissiB Skrevet 18. november 2005 #2 Del Skrevet 18. november 2005 Jeg lager den alltid dagen før. Synes den smaker bedre dersom den får "satt seg" litt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 18. november 2005 #3 Del Skrevet 18. november 2005 Jeg lager den også dagen før Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest uri Skrevet 18. november 2005 #4 Del Skrevet 18. november 2005 Jeg pleier å lage kaken med fyll dagen før.. Men tar somregel glasuren på samme dagen den skal serveres.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ottine Skrevet 18. november 2005 Forfatter #5 Del Skrevet 18. november 2005 Flott! Det passer heeelt utmerket! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå